Adana Büyükşehir Belediyesini Zeydan Karalar Yeniden Kazandı.

CHP Adana Büyükşehir Belediye Başkan adayı Zeydan Karalar, kesin olmayan sonuçlara göre yeniden başkan seçildi

SİYASET 1.04.2024 00:38:00 0
Adana Büyükşehir Belediyesini Zeydan Karalar Yeniden Kazandı.

Adana'da resmi olmayan sonuçlara göre Adana Büyükşehir Belediye Başkanlığı'na yeniden seçilen Zeydan Karalar seçildi. Karalar, "Adana nüfus olarak 4. il olamaz fakat iddiam odur ki Adana'yı tekrardan bölgenin incisi, öncüsü ve lideri yapmak. Ayrıca haber kanallarında en azından hava raporu okunurken 4. il Adana sayılırdı, onun da tekrardan gündeme gelmesini sağlayacağız" dedi.

CHP Adana Büyükşehir Belediye Başkan adayı Zeydan Karalar, kesin olmayan sonuçlara göre yeniden başkan seçildi. CHP'liler merkez Seyhan ilçesi Ziyapaşa Bulvarı'nda ve Adana Büyükşehir Belediyesi önünde kutlama yaptı. Bu sırada gazetecilere konuşan Karalar, "Kazanıp 5 yıl hizmet yaptığım bir yerde tekrar kazanamasaydım suçlu bendim. Seyhan'dan sonra halkımız bizi Adana Büyükşehir Belediye Başkanı yaptı. Bu seçimde de ittifak olmadan 10 puan farkla seçim kazanmak çok önemli. Mevcut ilçelerimize birkaç ilçe daha ekliyoruz. Yüreğir'in yüzde 65'i sayıldı, yüzde 3,5-4 öndeyiz. Tufanbeyli'yi, Yumurtalık'ı, Karataş'ı, İmamoğlu'nu, Aladağ'ı kazandık. Pozantı'da müthiş bir çekişme var. İtirazlar olur. Adana'da son durum böyle. Sokaklar dolu, bizim halkımız böyle önde bitirmemizi bekliyordu. Adana halkını sevindirdiğim için olağanüstü mutluyum" diye konuştu.

"Adana halkına bir teşekkür edeceğiz"

Adana halkına teşekkür konuşması yapacağını kaydeden Karalar, "Biz imzalı tutanaklarla konuşuyoruz. Zaten Adana'da bir manipülasyon söz konusu olmaz bizler olduğu sürece. Bunu yapmaya teşebbüs eden de olmaz. Bizim en büyük başarımız sandıktaki imzalı tutanakları almak. Bu da bizim ödülümüz. Örgütümüze buradan çok teşekkür ediyorum. Muhtemelen saat 23.00'dan sonra bir konuşma yapacağız. En azından Adana halkına bir teşekkür edeceğiz" ifadelerini kullandı.

"Adana hafife alınacak bir il değil"

Adana'yı bölgenin birinci ili yapmak için çalışacağını aktaran Karalar, "Özellikle ulusal televizyonlarda İstanbul, Ankara ve İzmir önde diye haberler var. İstanbul, Ankara ve İzmir bizim göz bebeğimiz, hiçbir itirazımız yok. Ancak Adana, Bursa, Aydın, Antalya ve birçok ilde CHP önde. Adana nüfus olarak 4. il olamaz fakat iddiam odur ki Adana'yı tekrardan bölgenin incisi, öncüsü ve lideri yapmak. Ayrıca haber kanallarında en azından hava raporu okunurken 4. il Adana sayılırdı, onun da tekrardan gündeme gelmesini sağlayacağız. Adana hafife alınacak bir il değil" dedi.

Kaynak: Adana'da yeniden Zeydan Karalar

Adana'da iş İnsanına Pompalı Silahla Saldırı...

Adana'da Erkek Kuaförün'de Silahlı Kavga...3 Ağır 7 Yaralı..

Kedi ve Köpeklerin Kimliklendirilmesi İçin Son Tarih 31 Aralık

Mahalle Mahalle Gezip Çocukları Dönme Dolaba Bindiriyor...

Polis Memuru Beylik Silahı İle Hayatına Son Verdi..

Adana’da, Tren Seferleri Geçici Olarak Durduruldu.

MHP Grup Başkan Vekili Cemal Demirdağ " Mahallede vatandaşlar kendi çöpünü topluyor."

Türkiye’nin ‘Sıfır Günü Kuraklığı’ alarmı...Adana Liste Başı

Adana Minibüsçüler Odası Başkanı Nihat Sözütek "Minibüs Esnafını Zor Bir Dönemden Geçiyor "

Adana'da Sıra Dışı Bir Çalışma Hikayesi "Anne hemşire, Oğlu Doktor "


Adana İçin kuvvetli sağanak uyarısı

06.12.2025 ADANA AT YARIŞI TAHMİNİ

06.12.2025 İSTANBUL AT YARIŞI TAHMİNİ

Adana'da 5 yaşındaki engelli çocuğa kamyonet çarptı, çocuk kazada kusurlu bulundu.

Adana Demirspor’un Eski Başkanı Murat Sancak Bahis Soruşturmasında Gözaltına Alındı

Adana’da suç örgütlerine satılacak 53 ruhsatsız tabanca ele geçirildi.

Adana'da Husumetlisi Müteahhit'i oto lastikçide vurdu.