Adana ESOB Başkanı Göger "Üzerimize Düşeni Yapacağız”

Adana Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (ADANAESOB) Başkanı Niyazi Göger, esnaf kredilerinin düşürülmesi için üzerlerine düşenleri yapacaklarını söyledi.

GÜNCEL 9.04.2025 19:44:00 0
Adana ESOB Başkanı Göger

Güney Adana Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi’nin 2024 yılı Mali Genel Kurul Toplantısı’na katıldı. Burada esnaflara hitap eden Adana ESOB Başkanı Niyazi Göger, “Kooperatifler önemli bir hizmet veriyor. Devletimizin desteğiyle ama Halk Bankası’nın öncülüğünde bizim küçük esnaf, hep kendi yağıyla kavrulan esnaf, zaman zaman ekonomik krizlerle boğuşan esnaf bizleriz.” dedi.

 

DİYALOG OLMADIĞI ZAMAN BAZI PROBLEMLER ÇÖZÜLMÜYOR”

Başkan Göger konuşmasına şöyle devam etti:

“Zengin olan, büyük esnaflar işi öyle ya da böyle götürüyor. Ama bu krediler bizim küçük esnaf için çok önemli. O yüzden ben burada Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (ESOB) Başkanı olarak Mehmet başkanıma esnafımıza bu güzel hizmeti verdiği için teşekkür ediyorum.

Ama yiğidi öldür hakkını inkar etme derler. Hükümetle, devletle bankalar diyalogda olmadığı zaman bazı problemler çözülmüyor. Siyasi anlamda olması hasebiyle bazı sorunları rahatlıkla aşabiliyoruz. Daha önce krediler 0,75’te iken bazı krizlerden dolayı bir karar alında 2,90’lara çıktı. En son görüşmeler neticesinde 2,50’ye düştü faiz oranları. Bu bizi biraz rahatlattı. Ümit ediyorum ki önümüzdeki süreçte 2025’in sonuna doğru bir önceki 0,75’e inmesi için bizler görevliler, yetkililer olarak üzerimize düşeni yapacağız.”

"Kuva-yi Milliye komutanının arazisi kamulaştırılamaz"

İki Aracın kafa Kafaya Çarpıştığı Kaza'da 3 kişi hayatını kaybetti.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya "Milletin helal kazancına göz dikemeyeceksiniz "..."Saklandığı yerden getireceğiz"

Adana'da Kebaplar İftarda Hem Göz Hem de Mideyi Doyuracak.

Adana'da Yeni Bir Cinayet. Otomobil'de Başından Vurulmuş Hâlde Bulundu....

Meteoroloji Uyardı..Adana Hafta Boyu Yağmurlu...

17 Yaşındaki Genç Aşık Olduğu Hemşire İçin Kendisini Stajyer Gösterdi....

Cumhurbaşkanı Erdoğan "2025 senesi 'Aile Yılı'

Adana Büyükşehir Belediyesi 5 Ocak Kurtuluş ve Özgürlük Parkı’nın temelini attı.

Neden Adana'ya Defnedilmedi İşte Nedeni.....Ferdi Tayfur "'Annemin yanına defnedin"


AB Belediyesinde 2024 Denetim ve Faaliyet Raporları Görüşüldü...

Mustafa Alper Avcı "Bu takım alkışlanan ve gurur duyulan bir takım olacak"

Trabzonspor Mavi Şimşeği Tek Golle Geçti... Adanademirspor 0-1 Trabzonspor

Zeydan Karalar "Muhalefet Belediyelerini Silkeleme Operasyonu"

Doç. Dr. Sinan Anlaş "Arı sokmalarında yapılacak ilk iş hemen arıdan uzaklaşmak "

Çukurova.. Otomobil Şarampole Yuvarlandı..2 Yaralı..

Otomobil Kamyonla Çarpıştı...1Kişi Hayatını Kaybetti.