Adana’da 30 yıl önce kaybolan Emine dosyası Müge Anlı'da yeniden açıldı:

Adana’da 1995 yılında henüz 4 yaşındayken şüpheli şekilde ortadan kaybolan Emine Yıldırımcan’ın dosyası, aradan geçen yaklaşık 30 yılın ardından yeniden Türkiye gündemine taşındı.

DÜNYADAN HABERLER 16.12.2025 15:15:00 0
Adana’da 30 yıl önce kaybolan Emine dosyası Müge Anlı

 

Adana’da 1995 yılında 4 yaşındayken kaybolan Emine Yıldırımcan’ın akıbeti, aradan geçen yaklaşık 30 yılın ardından ailenin Müge Anlı ile Tatlı Sert programına başvurmasıyla yeniden gündeme geldi.

Adana’da 1995 yılında henüz 4 yaşındayken şüpheli şekilde ortadan kaybolan Emine Yıldırımcan’ın dosyası, aradan geçen yaklaşık 30 yılın ardından yeniden Türkiye gündemine taşındı. Kayıp çocuğun kuzeni Aymila Yıldırımcan ve babası Safet Yıldırımcan, gerçeğin ortaya çıkması için Müge Anlı ile Tatlı Sert programına başvurdu.

 

Aile, küçük Emine’nin kaybolmasından üvey baba Ercan Yılmaz’ı sorumlu tuttuklarını açıkladı. Emine’nin kuzeni ve aynı zamanda avukat olan Aymila Yıldırımcan, yıllar boyunca kuzenini görmek ve onunla iletişim kurmak istediklerini ancak Emine’nin annesi Raziye Tanrıkulu tarafından sürekli engellendiklerini ileri sürdü

 

.Ailenin iddiasına göre Raziye Tanrıkulu, Emine Yıldrımcan'ın biyolojik babası Safet Yıldırımcan'dan boşandıktan sonra Ercan Yılmaz ile dini nikâh kıydığı, Emine’nin de bu süreçte Yılmaz’ın evine taşındığı belirtildi. Emine’nin kayboluşunun da bu birlikteliğin ardından gerçekleştiği ifade edildi.

Aymila Yıldırımcan'ın aktarımlarına göre Ercan Yılmaz'ın ilk evliliğinden olan üç kızının, babaları hakkında yıllar sonra cinsel istismar şikayetinde bulunduğu öne sürüldü. Yılmaz, öz kızlarına yönelik istismar suçundan 2004 yılında cezaevine girdiği iddia edildi. Genç kadınların ifadelerinde yer alan en çarpıcı detay ise Emine'yle ilgiliydi. Kızların iddiasına göre; anne evde yokken Ercan Yılmaz, küçük Emine'yi defalarca dövdü. Bir gün duvara fırlattıktan sonra Emine hareketsiz kaldı. Ercan Yılmaz'ın küçük kızı ortadan kaybetmek için tespih makinesini kullandığı iddia edildi.

Dosyaya ilişkin olarak programa bağlanan bir görgü tanığı da dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Tanık, Ercan Yılmaz’ın kızlarının arkadaşı olduğunu belirterek, yıllar önce kendisine “Babamız üvey kardeşimizi öldürdü, cenazeyi yok etmemizi istedi” şeklinde anlatımlar yapıldığını iddia etti.

Hakkındaki suçlamalara yanıt veren Ercan Yılmaz ise tüm iddiaları reddetti. Uzun süredir izole bir yaşam sürdüğünü belirten Yılmaz, özellikle tesbih makinesiyle ilgili iddianın teknik olarak mümkün olmadığını savundu.

Adana’da yıllardır cevapsız kalan Emine Yıldırımcan dosyası, Müge Anlı ile Tatlı Sert programında yeni tanıklar, ifadeler ve değerlendirmelerle ele alınmaya devam ederken, kamuoyu yaklaşık 30 yıldır süren bu karanlık olayda gerçeğin ortaya çıkmasını bekliyor.

Turbeyler Grubu "Talip çıkmaması durumunda Devir Almaya Talibiz "

Oya Tekin'in oğlu Yağız Tekin: "Bizzat şahit oldum. Annem tutuklanmadan önce tehdit ediliyordu.”

Adana'da silahlı saldırıya uğrayan baba yaralandı, oğlu öldü..

Murat Sancak Metris'den Adana Demirspor Taraftarına Seslendi “Takıma maddi olarak da sahip çıkın "

Adana Kozan milyonluk İngiliz ve Arap atlarının yetişme alanı oldu.

Adana'da Bir İdealist Okul Müdürü görev yaptığı okulun mobilyalarını kendi üretiyor

Karaisalı'da bir mahalle Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından koruma çemberine alındı.

Adana'da iş İnsanına Pompalı Silahla Saldırı...

Adana'da Erkek Kuaförün'de Silahlı Kavga...3 Ağır 7 Yaralı..

Kedi ve Köpeklerin Kimliklendirilmesi İçin Son Tarih 31 Aralık


31.01.2026 İSTANBUL AT YARIŞI TAHMİNİ

31.01.2026 ADANA AT YARIŞI TAHMİNİ

Adanalı Baran "Adana'daki Sağanak Yağışlar Bana çocukluk hayalim olan kano kullanmayı öğretti"

Adana'da kanal taştı, mezarlar sular altında kaldı..

Adana’da Eve Uyuşturucu Baskını: Kilolarca Bonzai Hammaddesi Ele Geçirildi

Adana'da boşanma aşamasındaki eşini darbedip eşyasına zarar veren zanlı yakalandı

30.01.2026 İZMİR AT YARIŞI TAHMİNİ