Adana'da Akran zorbalığı az kalsın öldürüyordu: Önce dövüldü sonra bıçaklandı.

Adana'da yaşayan 15 yaşındaki E.Ö., mesajlaştığı yaşıtı kızın eski sevgilisi ve arkadaşları tarafından önce dayak yedi ardından da 3 yerinden bıçaklanıp ölümden döndü.

29.01.2026 10:40:00 0
Adana'da Akran zorbalığı az kalsın öldürüyordu: Önce dövüldü sonra bıçaklandı.

Adana'da yaşayan 15 yaşındaki E.Ö., mesajlaştığı yaşıtı kızın eski sevgilisi ve arkadaşları tarafından önce dayak yedi ardından da 3 yerinden bıçaklanıp ölümden döndü. Olayla ilgili yakalanan çocuklardan 2'si tutuklanırken birinin de arandığı öğrenildi.
Olay, geçtiğimiz 23 Ocak'ta merkez Seyhan ilçesine bağlı Kurtuluş Mahallesi Atatürk Çocuk ve Dinlenme Parkı'nda meydana geldi. İddiaya göre, 15 yaşındaki E.Ö., kendisiyle yaşıt olan önceki okulundan arkadaşı A.İ. ile sosyal medyadan yazıştı. Bir süre sonra ikili mesajlaşmayı kesti ancak A.İ., durumu eski sevgilisi U.Y.'a (15) anlattı. U.Y. ise E.Ö.'ya mesaj atıp eski sevgilisine mesaj atmamasını söyledi. E.Ö. 23 Ocak günü halı sahadan çıkıp arkadaşlarıyla birlikte eve gittiği sırada parkta U.Y., aynı okuldan arkadaşları Y.B. (15), S.K.K. (15) ve A.Ö (15) ile E.Ö.'nün yolunu kesip özür diletmeye çalışarak tartıştı. Bir süre sonra 4 arkadaş E.Ö.'yü önce dövdü ardından da S.K.K., Özay'ı önce göğsünden ardından da sağ ve sol bacağından bıçakladı. Saldırganlar kaçarken E.Ö., ambulansla hastaneye kaldırıldı.

2 kişi tutuklandı, bıçaklayan kayıp
Hastanede 3 gün tedavi görüp ölümden dönen E.Ö., taburcu edilirken polis ekipleri olayla ilgili 3 kişiyi gözaltına aldı. Gözaltına alınanlardan A.Ö., serbest bırakılırken U.Y. ve Y.B., tutuklanıp cezaevine gönderildi. Ancak asıl bıçağı kullandığı ileri sürülen S.K.K. ise henüz yakalanamadı. Aile, bıçağı kullanan çocuğunda yakalanıp tutuklanmasını istedi.

"Bıçaklandım, dalga geçtiler"
Yaşadıklarını İHA muhabirine anlatan E. Ö., "Eski kız arkadaşına yazdığım için ‘Özür dile' dediler. Bende özür dilemedim ama bıçağı görünce dördünden de özür diledim. Sonrasında bana saldırdılar ve bıçakla önce göğsümden ardından da sağ ve sol bacağımdan bıçaklandım. Beni bıçakladıktan sonra arkamdan ‘Bıçağı yedi, daha konuşamaz' diyerek dalga geçmişler. Kızla mesajlaştım ancak öncesinde ‘Konuştuğun var mı, sorun olmasın' diye sordum. Kızda sorun olmayacağını söyledi ancak gidip bunu eski sevgilisine anlatmış. Beni buldular bıçakladılar. Olaydan önceki gece zaten U.Y. bana mesaj atmıştı. 3 kişi gözaltına alınmış, 2'si tutuklanmış ancak asıl bıçağı kullanan halen firar" diye konuştu.

"Akran zorbalığı son bulsun"
E.Ö.'nün annesi Pelin Ö.ise evladını bıçaklayan çocuğun ailesinin kendisine ulaştığını ve davadan vazgeçmesini istediklerini anlatarak, şunları söyledi:
"Biz akran zorbalığına karşı oğlumuzu sürekli uyarıyorduk, geç saatte dışarı çıkmasına izin vermiyordum. Şikayetimizden dönmeyeceğiz. Daha fazla çocuğun öldürülmemesini, yaralanmamasını istiyoruz. Biran önce bu çocuğun bulunup tutuklanmasını istiyorum. Ailesi benimle irtibata geçip şikayetimizi geri çektirmek istiyor. Hiçbir şekilde görüşmeyi kabul etmedim. 4 kişi insafsızca çocuğuma saldırdı. Çete olarak oğluma saldırmışlar. Bu akran zorbalığının biran önce önüne geçilsin."

Adana'da Kızının terliğini almak için Seyhan baraj gölüne giren kişi boğuldu..

Adana'da Kızının terliğini almak için Seyhan baraj gölüne giren kişi boğuldu..

Adana Yeşilay'dan Anlamlı Etkinlik: Seyhan Nehri'nde Bağımlılığa Karşı Kürek Çektiler

Adana'da Tarım İşçilerini Taşıyan Araç Kaza Yaptı: 4 Yaralı

TÜİK: Adana’ya yurt dışından 4 bin 199 kişi göç etti

TÜİK Açıkladı: Adana’da Bu Hastalıktan Ölümler Artıyor

Adanalı sanatçı Haluk Levent ", “Beni bağışlayın”

Pozantı’ya Hızlı Tren Müjdesi..

Prof. Dr. Şener Üşümezsoy "Adanalılar tedirgin olmasın Büyük bir yıkım beklemiyorum "

Eşine 'tosbağa ve kedi' dedi yuvasından oldu..

Prof. Dr. Osman Bektaş'dan Adana ve Malatya İçin Risk Uyarısı "Yeraltında Enerji Yayılmaya Devam Ediyor "


26.07.2026 İSTANBUL AT YARIŞI TAHMİNİ

Adana Rüzgarlı Tepe'de silahlı saldırı! Biri kadın 3 kişi hayatını kaybetti

Adana’da İş Yerinde Vurulan PVC Ustası Hastanede Hayatını Kaybetti.

Adana'da Kızının terliğini almak için Seyhan baraj gölüne giren kişi boğuldu..

Özbekistan Tashkent State Agrarian University'den Çukurova Üniversitesine Ziyaret..

Adana’dan Anadolu’ya Tarım Hamlesi

Adana'da İşyerine Silahlı Saldırıda Çalışan Hayatını Kaybetti..