Adana’da Çiğ Süt Krizi..Üreticiler İşi Bırakıyor Uyarısı.

Adana Çiftçiler Birliği Başkanı Mutlu Doğru, süt üreticilerinin artan maliyetler ve düşen fiyatlar nedeniyle işi bırakma noktasına geldiğini söyledi.

EKONOMİ 3.06.2025 09:14:00 0
Adana’da Çiğ Süt Krizi..Üreticiler İşi Bırakıyor Uyarısı.

Adana Çiftçiler Birliği Başkanı Mutlu Doğru, süt hayvancılığı yapan bir üreticinin işi bırakmak istediğine dair gönderdiği mesajı sosyal medya hesabından paylaşarak duruma tepki gösterdi.

Paylaşımında üreticinin yaşadığı zorluklara dikkat çeken Başkan Doğru, artan maliyetler, düşen çiğ süt fiyatları ve ödemelerdeki gecikmeler nedeniyle hayvancılıkla uğraşan birçok çiftçinin çaresiz kaldığını ifade etti.

 

 

Doğru, " USK’nın vurdum duymazlığı ve maalesef sesini duyan olmaması nedeniyle çaresiz kalan üretici işi bırakıyor. Korkarım ki bu mesajlar artacak gibi " dedi.

“Hem çiftçimiz hem de ülkemiz kazansın”

Üreticilerin üretimden kopmaması için alınan önlemlerin yetersiz kaldığını belirten Doğru, şunları söyledi:

“Anadolu’da yaza girerken işi bırakmak isteyen üretici varsa siz varın sonbaharı düşünün. Evet alınan bazı önlemler var ama demek yetersiz ki çiftçi işe devam etmek istemiyor. Gelin daha da geç olmadan ilave önlemlerle bu insanları işinden etmeyelim, hem çiftçimiz hem de ülkemiz kazansın.”

 

Adana’da çiğ süt krizi büyüyor, üreticiler işi bırakıyor

MHP Grup Başkanvekili Cemal Demirdağ"“Bizi yayladan arıyorlar: sinek. Köyden arıyorlar: sinek. İlçeden arıyorlar: sinek "

Adana'da Vatandaş "Burası tapulu arazim, sokak değil "Dedi..Yolu Kapattı...

Zeydan Karalar Savcılık İfadesinde "İtirafçı Cezaevi koşullarından dolayı sağlıklı bir ifade vermediğini düşünüyorum”

Çukurova'ki Yangına Sebep Oldukları Gerekçesiyle 5 Tutuklama...

TÜİK: Mayısta 130 bin 25 konut satışı gerçekleşti

Emeklilerin Yaşayabileceği En Uygun 10 Şehir ... Adana'da Var.

'Eşim İntihar Etti' Diyen Koca'ya Ağırlaştırılmış Müebbet Hapsi İstemi.

Kurban Bayramı'nda Acı Tablo: 3 bin 913 kaza yaşandı, 44 kişi hayatını kaybetti

Dikkat....Bu Böceği Öldürene 557 Bin Ceza.

Adana-Mersin D-400 Karayolunda Tırdaki Plastik Ham Madde Yola Saçıldı.


Adana'da Motorsiklet Otomobil ile Çarpıştı...1 Ölü 1 Yaralı

17.07.2025 ANKARA AT YARIŞI TAHMİNİ

17.07.2025 ANKARA AT YARIŞI TAHMİNİ

10 Yıl Önce Adana'da Baba'annesini Baltayla öldürmüştü: Bu defa başka Hastanın Gözlerini Oydu..

Adana'da 12 Ayrı Uyuşturucu Çetesine Şafak Operasyonu...

Çukurova Belediye Başkanı Emrah Kozay'dan Ben Kaçmadım Burdayım Açılışı...

Telefon Kavgasında Yeni Gelişme "Taciz Yok...Hem telefonlarımı çalmaya çalıştı hem de bana iftira attı.”