Adana'da Sağlıkçılara Şiddet...

Adana’nın Kozan ilçesinde düğün salonu önünde çıkan silahlı olayda ölen şahsın yakınlarının sağlık görevlilerine saldırdığı anların görüntüsü ortaya çıktı.

GÜNCEL 8.09.2025 15:27:00 0
Adana

Adana’nın Kozan ilçesinde düğün salonu önünde çıkan silahlı olayda ölen şahsın yakınlarının sağlık görevlilerine saldırdığı anların görüntüsü ortaya çıktı. Ölmeden önce şuuru kapalı bir şekilde hastaneye getirilen Özcan Özçelik'in henüz içeri alınmadan yakınlarının sağlık personeline saldırdığı görüntüler kameraya yansıdı.
Olay, dün akşam saatlerinde ilçeye bağlı Tufanpaşa Mahallesi’nde bir düğün salonu önünde meydana geldi. İddiaya göre, "küfür" nedeniyle Özcan Özçelik ile M.T.T. arasında tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine M.T.T., Özçelik’i tabanca ile 4 yerinden vurdu. Ağır yaralanan Özçelik, arkadaşlarının aracıyla Kozan Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı ancak yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamadı. Kaçan cinayet şüpheli M.T.T. ise yakalanıp gözaltına alındı.

Hastanede darp anları kamerada
Vurulan Özçelik'in henüz hastaneye alınmadan hemen önce yakınlarının sağlık çalışanlarına saldırdığı öğrenildi. O anlar güvenlik kamerasına da yansıdı. Görüntülerde, güvenlik görevlisi ve diğerlerinin Özçelik'i taşımaya çalıştığı, bazı hasta yakınlarının ise sağlık görevlilerine saldırdığı anlar yer aldı. Olayda sağlık personeli M.A.’nın omzunun çıktığı, H.O.’nun ise darp edildiği öğrenildi. Polis ekiplerinin kısa sürede gelmesiyle, sağlık çalışanlarının kurtarıldığı bildirildi.
Olayın ardından sağlık çalışanları ve sendika temsilcileri, hastane acil servis önünde basın açıklaması yaparak şiddeti kınadı.
Sağlık çalışanı ve sendika yetkililerinden Süleyman Bora Mesutoğlu, "Bizim burada yapmamız gereken birlik olmamız. Buna meyil vermememiz lazım. Biz de bir ve beraber olacağız. Saldırıyı kınıyoruz" dedi.

"Arkadaşımızın kolu çıkmış"
Memur-Sen Adana İl Temsilcisi Adana Şube Başkanı Bekir Nennioğlu ise "7 Eylül 2025 tarihinde saat 21.48 sularında, Kozan Devlet Hastanesi Acil Servisi’nde yaralı kabul edilmeden önce hasta yakınları, resüsitasyon önünde görevli hemşire arkadaşımıza doğrudan saldırıda bulunmuştur. Yaralı içeri girmeden hastane çalışanlarına saldırıyorlar. ‘Sen doktor değil misin’ diyerek vuruyorlar. O an hastanede herkes doktor değildir. Kamera kayıtları incelendiğinde bir kişinin kovboy gibi herkese saldırdığı görülüyor. Ayırmaya çalışan hemşire arkadaşımızın kolu çıkmış, bir diğer arkadaşımız darp edilmiştir. Bu saldırıları kınıyor takipçisi olacağımızı bildiriyoruz" diye konuştu

Adana'da turfan'da soğan hasat'ı başladı

Adana Yumurtalık ... Denizanaları kıyıya vurdu..

SGK Bayram İkramiyesinin Yatırılacağı Tarihleri Açıklandı...

Adana'da Kasım Gülek Köprüsü Kapatıldı...Yıkım Başlıyor..

Süleyman Pampal Adana'daki aktif faylara dikkat çekti "7'ye kadar deprem üretme potansiyeline sahip "

Aziz İhsan Aktaş' davasında 5 başkan için tutukluluğunun devamı talep edildi

Turbeyler Grubu "Talip çıkmaması durumunda Devir Almaya Talibiz "

Oya Tekin'in oğlu Yağız Tekin: "Bizzat şahit oldum. Annem tutuklanmadan önce tehdit ediliyordu.”

Adana'da silahlı saldırıya uğrayan baba yaralandı, oğlu öldü..

Murat Sancak Metris'den Adana Demirspor Taraftarına Seslendi “Takıma maddi olarak da sahip çıkın "


15.04.2026 İSTANBUL AT YARIŞI TAHMİNİ

Adana Ticaret Odası Başkanı "6-7 ay bu yönetimle çalışmak zorundayım”

Adana'da diş kliniğinde 25 milyonluk vurgun.

Adana'da Deprem araçlarıyla "change" vurgunu: 22 tutuklama!

Adana..Kahraman işçi iyilik yaparken az kalsın canından oluyordu

8 ilde "Bayğaralar" suç örgütüne yönelik operasyon.. 287 şüpheli yakalandı

14.04.2026 KOCAELİ AT YARIŞI TAHMİNİ