Adana'da "Sağlıkta Genç Girişimciler" projesi kapsamında eğitim düzenlendi

Adana İl Sağlık Müdürlüğünce, "Sağlıkta Genç Girişimciler" projesi kapsamında genç sağlıkçılar ve girişimci adaylarına yönelik eğitim programı gerçekleştirildi.

SAĞLIK 14.05.2025 19:56:00 0
Adana

SAĞLIKTA GENÇ GİRİŞİMCİLER

Adana İl Sağlık Müdürlüğü’nden “Sağlıkta Genç Girişimciler” etkinliği ile geleceğin sağlık girişimcileri yetişiyor.

Adana İl Sağlık Müdürlüğü tarafından düzenlenen “Sağlıkta Genç Girişimciler” etkinliği, sağlık sektöründe kariyer yapmak isteyen gençlere girişimcilik, inovasyon ve kariyer planlaması konularında önemli bilgiler sundu.

Adana Valiliği’nin koordinasyonunda yürütülen Sosyal Dönüşüm Programı kapsamında, Adana İl Sağlık Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen “Sağlıkta Genç Girişimciler” projesi, gençleri sağlık alanında girişimcilik ve inovasyon konusunda bilgilendirmeyi hedefliyor.

 

Bugün Adana Şehir Hastanesi Konferans Salonu’nda düzenlenen etkinlikte, sağlıkta girişimcilik, inovasyon, AR-GE temelli proje geliştirme ve geleceğe yönelik kariyer planlaması gibi önemli konular katılımcılarla paylaşıldı.

 

Eğitimci/Yazar Korkut DABAN ve Adana İl Sağlık Müdürlüğü AR-GE ve Proje Geliştirme Uzmanı Reşan ARLIER’İN konuşmacı olarak yer aldığı oturumda, gençlerin sadece meslek sahibi olmalarının değil, aynı zamanda geleceğin nitelikli sağlık girişimcileri olmalarının önemi vurgulandı. Etkinliğin açılış konuşmasını gerçekleştiren Adana İl Sağlık Müdürü Uzman Dr. Halil NACAR, gençlere seslenerek, sağlık mesleğinin insan sevgisi ve insana hizmet etme tutkusuyla yapılması gereken bir meslek olduğunu belirtti.

 

Adana İl Sağlık Müdürü Uzman Dr. Halil NACAR eğitim programı açılışında yaptığı konuşmada, "Sahip oldukları mesleğin yalnızca insanı severek, insana hizmet etmeyi severek yapılabilecek bir meslek olduğu bilincini taşımaları ve mesleklerinde her zaman kendilerini geliştirmek için çaba harcamaları gerektiğini, ülkemizin sahip olduğu tıbbi altyapı sayesinde her türlü kişisel gelişim, eğitim faaliyetlerine açık olduğunu ve gurur duyacakları mesleklere sahip olduklarını" şeklinde konuştu.

 

Adana İl Sağlık Müdürlüğünce, "Sağlıkta Genç Girişimciler" projesi kapsamında genç sağlıkçılar ve girişimci adaylarına yönelik eğitim programı gerçekleştirildi.

MHP Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı "İlaçlama hem etkisiz hem yetersiz" Sivrisinek Sorunu Azalmadı Arttı "

MHP Grup Başkanvekili Cemal Demirdağ"“Bizi yayladan arıyorlar: sinek. Köyden arıyorlar: sinek. İlçeden arıyorlar: sinek "

Adana'da Vatandaş "Burası tapulu arazim, sokak değil "Dedi..Yolu Kapattı...

Zeydan Karalar Savcılık İfadesinde "İtirafçı Cezaevi koşullarından dolayı sağlıklı bir ifade vermediğini düşünüyorum”

Çukurova'ki Yangına Sebep Oldukları Gerekçesiyle 5 Tutuklama...

TÜİK: Mayısta 130 bin 25 konut satışı gerçekleşti

Emeklilerin Yaşayabileceği En Uygun 10 Şehir ... Adana'da Var.

'Eşim İntihar Etti' Diyen Koca'ya Ağırlaştırılmış Müebbet Hapsi İstemi.

Kurban Bayramı'nda Acı Tablo: 3 bin 913 kaza yaşandı, 44 kişi hayatını kaybetti

Dikkat....Bu Böceği Öldürene 557 Bin Ceza.


Elazığ 4-4 Adana FK

Adanaspor 0-6 Isparta32FK

Adana'da Otomobil Uçuruma Yuvarlandı..2 Kişi Hayatını Kaybetti

Adana'da Sopalı Kavga Ölüm Getirdi...1 Ölü 1 Yaralı

Kamyon Bariyerlere Çarpıp Takla Attı... Sürücüsü Hayatını Kaybetti.

Ads Teknik Direktörü Koray Palaz, "Hayatın gerçeklerini de bilmeleri gerekiyor "

Bandırmaspor 4-0 Adanademirspor