Adana'da Zihinsel Engelli Kadının En Büyük Hayali Gerçek Oldu.

Adana’da yaşayan zihinsel engelli Gülsüm Altunsayar’ın gelinlik giyme hayali, ailesinin düzenlediği temsili düğünle gerçeğe dönüştü.

DÜNYADAN HABERLER 21.09.2025 13:37:00 0
Adana

48 yaşındaki Gülsüm Altunsayar’ın en büyük hayali, gelinlik giyip düğün yapmak oldu. Ablası Melek Altunsayar’ın özenle hazırladığı organizasyon sayesinde bu hayal gerçek oldu. Gelin arabasıyla düğün salonuna getirilen Gülsüm, ağabeyleri Harun ve Raşit Altunsayar’ın eşliğinde salona giriş yaptı. İlk dansı da ağabeyleriyle yapan Gülsüm’ün mutluluğu yüzünden okunurken, ağabeyleri gözyaşlarını tutamadı.

Mutluluğa Ortak Olan Davetliler

Gecede davetliler de Gülsüm’ün mutluluğuna ortak oldu. Oyun havalarıyla dolu dolu geçen düğünde, hem aile üyeleri hem de katılanlar unutulmaz bir gece yaşadı. Gülsüm, gelinliğiyle doyasıya eğlenerek en büyük hayalini gerçekleştirdi.

Kızımın Hayali Gerçek Oldu”

Anne Döne Altunsayar, yaptığı açıklamada duygularını şöyle dile getirdi: “Kızımın hayali gerçek oldu, çok mutluyuz. Söyleyecek söz yok. Gelen herkesten Allah razı olsun.” Kardeşi Melek Altunsayar ise, ablasının düğünlere gittiğinde hep gelinlik giymek istediğini söylediğini belirterek şunları kaydetti: “Ablam hep bana, ‘Bana da gelinlik giydirin’ diyordu. Biz de bu organizasyonu yaptık, çok güzel oldu.”

Ağabeyleri Harun ve Raşit Altunsayar da kardeşlerinin hayalinin gerçekleşmesinden duydukları mutluluğu ifade ederken, duygusal anlar yaşadıklarını söyledi.

Arızalı Cihaz kullanıldı, Yasmin hayatını kaybetti İddası..

Murat Sancak Adanademirspor'u Devrediyor.İste Açıklama...

MHP Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı "İlaçlama hem etkisiz hem yetersiz" Sivrisinek Sorunu Azalmadı Arttı "

MHP Grup Başkanvekili Cemal Demirdağ"“Bizi yayladan arıyorlar: sinek. Köyden arıyorlar: sinek. İlçeden arıyorlar: sinek "

Adana'da Vatandaş "Burası tapulu arazim, sokak değil "Dedi..Yolu Kapattı...

Zeydan Karalar Savcılık İfadesinde "İtirafçı Cezaevi koşullarından dolayı sağlıklı bir ifade vermediğini düşünüyorum”

Çukurova'ki Yangına Sebep Oldukları Gerekçesiyle 5 Tutuklama...

TÜİK: Mayısta 130 bin 25 konut satışı gerçekleşti

Emeklilerin Yaşayabileceği En Uygun 10 Şehir ... Adana'da Var.

'Eşim İntihar Etti' Diyen Koca'ya Ağırlaştırılmış Müebbet Hapsi İstemi.


Adanalı Şehit Polisin Adı Üst Geçid'de Yaşayacak..

Adana'da Zihinsel Engelli Kadının En Büyük Hayali Gerçek Oldu.

Adana'da Kamyon'a Çarpan Kamyonet Sürücüsü Yaralandı

Adana Seyhan'da Geri Dönüşüm Fabrikasında Yangın Çıktı

Ads Yardımcı Antrenörü Afan Koçak "Genç bir oyuncu grubuna sahibiz. Belli oyun planlarını geliştirmeye çalışıyoruz "

Otomobil Duvara Çarptı..3 Yaralı

Adana'da Düğün'de Kavga..4 Yaralı