Adana Demirspor, Maestro için Rusya ekibi Akhmat Grozny'den gelen transfer teklifini kabul etti. Fakat Beşiktaş'ın da istediği Maestro, Rusların teklifini reddetti
Adana Demirspor, Rus takımından gelen teklifi kabul etti. Buna göre Grozny, Demirspor'a 400 bin Euro peşin kiralama ücreti, sezon sonunda geçerli olmak kaydıyla 1.2 milyon Euro zorunlu satın alma opsiyonu teklif etti. Ayrıca Adana Demirspor'un bu anlaşmaya göre oyuncunun bir sonraki transferinden yüzde 20 payı olacaktı.
Taraflar el sıkıştı; ancak 21 yaşındaki orta saha oyuncusu kendisine önerilen teklifi kabul etmedi. Akhmat Grozny, Maestro'ya aylık 40 bin Euro maaş teklif etti.
Rusya'da ara transfer dönemi, 20 Şubat Cuma günü kapandı.
Adana Demirspor, Maestro'yu 2024 yazında 200 bin Euro karşılığında Benfica B takımından transfer etmişti.
Angolalı oyuncunun transferi için Beşiktaş Başkanı Serdal Adalı ile Adana Demirspor Başkan Vekili Metin Korkmaz görüşmüş, ancak anlaşma