5ocakgazetesi.com
Adanaspor’da kötü gidişat sonrası taraftar grubundan dikkat çekici bir çıkış geldi. Turbeyler Grubu liderlerinden Selahattin Baynal ve Aziz Kaçar, bugün kulüp tesislerine giderek takımı çalıştıran Altyapı Koordinatörü Savaş Bahadır ile futbolcularla görüştü.
Taraftar liderleri, oyunculara “Sahada bir ruh göremiyoruz, her hafta farklı mağlubiyetler almaktan utanç duyuyoruz” diyerek serzenişte bulundu. Baynal ve Kaçar, genç futbolculardan Adanaspor armasına yakışır bir mücadele göstermelerini istedi.
Ziyaret sırasında kulüp içinde adaletsiz bir ortam olduğu yönündeki söylentilere de değinen liderler, “İlk 11’e para ödeyerek girmeye çalışanlar varsa bilsin ki, bu haksızlığın peşini bırakmayız. O durumda elimiz hem sizin, hem hocanın hem de başkanın yakasında olur” ifadelerini kullandı.
Görüşme sırasında Selahattin Baynal, Savaş Bahadır’a “Sizi bu takımda istemiyoruz” dedi. Bahadır ise taraftar liderlerine özel bir görüşmede, ortada dönen spekülasyonlara tek tek yanıt vereceğini belirtti.
Karşılıklı fikir alışverişlerinin ardından futbolcular yeniden antrenmana dönerken, Turbeyler liderleri ile Savaş Bahadır’ın özel bir toplantı yaptığı kaydedildi.