Ağrı Var Diye Hastaneye Gitti... Vücudun'dan Mermi Çıktı..

Adana'da bir öğretmen, hobi bahçesinde aracının bagajından su almaya çalıştığı sırada karnına yorgun mermi isabet etmesi sonucu yaralandı

GÜNCEL 10.06.2025 11:42:00 0
Ağrı Var Diye Hastaneye Gitti... Vücudun

Adana'da hobi bahçesinde karnına yorgun mermi isabet etmesi sonucu yaralanan kişi, hastaneye kaldırıldı.

Resim öğretmeni Burak Ateş (36), 7 Haziran akşamı Karaisalı ilçesi Topaktaş Mahallesi'ndeki hobi bahçesinde bulunduğu sırada aniden karnında ağrı hissetmesi üzerine yakınlarından yardım istedi.

Karın bölgesinde kanaması olduğu fark edilen Ateş, yakınları tarafından Çukurova Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

ÇEKİLEN RÖNTGENDE MERMİ ÇIKTI

Çekilen röntgende Ateş'in karnının sol üst bölgesine isabet eden mermiyle yaralandığı ve merminin karnının alt bölümüne ilerlediği belirlendi.

MERMİ AMELİYATLA ALINACAK

Merminin 13 Haziran'da ameliyatla alınmasına karar veren doktorlar, gerekli müdahalenin ardından Ateş'i taburcu etti.

Seyhan ilçesindeki evine dönen Burak Ateş, gazetecilere, Kurban Bayramı'nın ikinci günü ailesiyle Karaisalı ilçesindeki hobi bahçesinde bir araya geldiklerini söyledi.

BAGAJDAN SU ALIRKEN VURULMUŞ

Aracının bagajından su almaya çalıştığı esnada karnına isabet eden yorgun mermiyle yaralandığını anlatan Ateş, olaydan kısa süre önce oğlunun yanından ayrıldığını belirtti.

Bu olayda yaralanan kişinin 5 yaşındaki oğlu da olabileceğini dile getiren Ateş, bireysel silahlanmaya tepki gösterdi.

Ateş, daha sakin ve sessiz olduğu için hobi bahçesine gittiğini ancak bu olayla karşılaştığını ifade ederek, şöyle konuştu:

"Ne eğlenmesini ne de bayram kutlamasını biliyoruz. Varsa yoksa elimize aldığımız silahla insanların hayatını resmen kabusa çeviriyoruz. Artık bunlar bitsin istiyoruz. İnsanlarla bu tür konularla karşı karşıya gelmek istemiyoruz. Bu yaşamı insanlar zorlaştırıyor. Şu anda vücudumda kalan kurşunla bir süreç geçiriyorum. Bu bizim için çok zor. Hayatımızda ilk defa böyle bir şeyle karşılaşıyoruz. Çektiğim acının yanında yaşamış olduğumuz depresif durum zaten bizi daha da geriye itiyor. Kalabalıktan kaçıp daha sakin topraklara gidiyoruz ama orada da bunlar başımıza geliyorsa ne yapacağımızı bilemez hale geliyoruz."

Silahlanmaya karşı denetimlerin artırılmasını isteyen Ateş, gençlerin de bu konuda bilinçlendirilmesi gerektiğini belirtti.

Jandarma ekipleri, tabancayı kullanan kişiyi tespit etmek için çalışmalarını sürdürüyor.

Zeydan Karalar Savcılık İfadesinde "İtirafçı Cezaevi koşullarından dolayı sağlıklı bir ifade vermediğini düşünüyorum”

Çukurova'ki Yangına Sebep Oldukları Gerekçesiyle 5 Tutuklama...

TÜİK: Mayısta 130 bin 25 konut satışı gerçekleşti

Emeklilerin Yaşayabileceği En Uygun 10 Şehir ... Adana'da Var.

'Eşim İntihar Etti' Diyen Koca'ya Ağırlaştırılmış Müebbet Hapsi İstemi.

Kurban Bayramı'nda Acı Tablo: 3 bin 913 kaza yaşandı, 44 kişi hayatını kaybetti

Dikkat....Bu Böceği Öldürene 557 Bin Ceza.

Adana-Mersin D-400 Karayolunda Tırdaki Plastik Ham Madde Yola Saçıldı.

Bayram'da 3 Bin Gizli Yolcu Otobüsleri Denetleyecek...

Adana'da Bayram Namazı Saati.


Mavi Bulvar Ölüm Virajında Yine Bir Otomobil Kanal'a Uçtu...

Adana Büyükşehir Belediye Meclisinde Zeydan Karalar Gerginliği...

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar görevinden uzaklaştırıldı..

Turkish Open WAKO Dünya Kupasında Adanalı Sporcu Dünya Şampiyonu Oldu..

Tutuklanan 16 CHP’li Belediye Başkanları ve Oy Oranları...

Adana’da Taşınma Haritası Değişti..Çukurova, nüfus çekmeye devam ediyor.

Kız Kardeşini Oldüren Cani "Kız kardeşimi öldürmek istedim ve bunu başardığım için mutluyum"