Ali Demirçalı "CHP yöneticilerinin birinci derecede akrabası olanları işten çıkaracağım"

Yüreğir Belediye Başkanı Ali Demirçalı, belediyede CHP yöneticilerinin birinci derecede akrabası olanları işten çıkaracağını açıkladı.

KÜLTÜR-SANAT 25.04.2025 12:06:00 0
Ali Demirçalı

Göreve geldiği günden bu yana bir çok konuda, çok kısa süre içerisinde çelişkili açıklamalara ve icraatlara imza atan Yüreğir Belediye Başkanı Ali Demirçalı’dan yeni bir   açıklama daha geldi.

Daha önce kamuoyuna defalarca yeni personel almadığını açıklayan Ali Demirçalı, basın organlarında belediye ve partide önemli mevkilerde görev yapan insanların yakınlarının işe alınması yazılmaya başlayınca, bu durumu kabul eden bir açıklama yaptı.

Göreve geldikten sonra yüzlerce çalışanı işten çıkaran Ali Demirçalı o günlerde yaptığı açıklamada asla yeni personel almadığını açıklamıştı.

Yüreğir Belediye başkanı Ali Demirçalı, yaptığı açıklamada;

 

CHP’nin il ve ilçe örgütlerindeki yöneticilerle partili meclis üyelerimizin birinci dereceden yakınlarının iş akdini en geç iki gün içerisinde feshedeceğim. Adana ve Yüreğir kamuoyunun bunu bilmesini istiyorum”. ifadelerini kullandı