Alkollü Sürücü'ye 15 Yıl Hapis İstemi....

Adana'nın Yüreğir ilçesinde, otomobiliyle bir kadının ölümüne, eşinin ise yaralanmasına neden olan sürücü ile suçu üstlendiği iddia edilen babası hakkında dava açıldı.

3.03.2025 12:11:00 0
Alkollü Sürücü

Adana'nın merkez Yüreğir ilçesinde otomobiliyle çarptığı kadının ölümüne, eşinin yaralanmasına neden olan tutuklu sanık hakkında 2 yıldan 15 yıla, suçu üstlendiği iddia edilen tutuksuz babası hakkında 2 yıla kadar hapis cezası talebiyle dava açıldı.

Solaklı Mahallesi'nde 28 Temmuz 2024'te D.I'nın (25) idaresindeki araçla çarptığı Elif Olgunoğlu'nun (41) öldüğü, eşi Mustafa Olgunoğlu'nun (48) yaralandığı kazayla ilgili savcılıkça yürütülen soruşturma tamamlandı.

Sürücüye 2 yıldan 15 yıla kadar hapis cezası talebi

Adana 8. Ağır Ceza Mahkemesince kabul edilen iddianamede, olay günü babası Y.I'nın yolcu konumunda olduğu, sürücü D.I. yönetimindeki otomobilin marketin önünde bulundukları sırada Elif ve kocası Mustafa Olgunoğlu'na çarptığı belirtildi.Kazada Elif Olgunoğlu'nun hayatını kaybettiği, eşinin yaralandığı kaydedilen iddianamede, D.I'nın 70 promil alkollü olduğunun belirlendiği, sürücünün bu yönüyle asli ve tam kusurlu bulunduğu bilgisine yer verildi.

 

İddianamede, olaydan sonra ifadesi alınan Y.I'nın emniyet ekiplerine kazayı kendisinin yaptığını beyan ettiği ancak daha sonra vicdanen rahatsız olduğunu ve olay anında kendisinin yolcu konumunda bulunduğunu açıkladığı bildirildi.

Suçu üstlenen baba için 2 yıla kadar hapis istemi

Sanık D.I'nın "taksirle ölüme ve yaralanmaya neden olma" suçundan 2 yıldan 15 yıla, babası Y.I'nın ise "suçu üstlenme"den 2 yıla kadar hapisle cezalandırılması talep edildi.Biri tutuklu 2 sanığın yargılanmasına ilerleyen günlerde başlanacak.

Adana'da Kebaplar İftarda Hem Göz Hem de Mideyi Doyuracak.

Adana'da Yeni Bir Cinayet. Otomobil'de Başından Vurulmuş Hâlde Bulundu....

Meteoroloji Uyardı..Adana Hafta Boyu Yağmurlu...

17 Yaşındaki Genç Aşık Olduğu Hemşire İçin Kendisini Stajyer Gösterdi....

Cumhurbaşkanı Erdoğan "2025 senesi 'Aile Yılı'

Adana Büyükşehir Belediyesi 5 Ocak Kurtuluş ve Özgürlük Parkı’nın temelini attı.

Neden Adana'ya Defnedilmedi İşte Nedeni.....Ferdi Tayfur "'Annemin yanına defnedin"

SSK VE BAĞKUR EMEKLİLERİNİN ÜCRET ZAMMI %15,75 OLDU....

Narin Güran Davasında Karar açıklandı.. Üç Ağırlaştırılmış Müebbet ....

Cumhurbaşkanı "Çalışanlarımızı enflasyona ezdirmeme sözüne bir kez daha sadık kaldık "


04.03.2025 ANTALYA AT YARIŞI TAHMİNİ

04.03.2025 ADANA AT YARIŞI TAHMİNİ

Adana'da Kontrolden Çıkan Tır Yan Yattı: Sürücü Hafif Yaralandı

TMMOB Adana Kurulu "Çukurova Koruluğu Yeşil Koridor Olarak Korunmalıdır!

Karşıdan Karşıya Geçmek İsterken Cip Çarptı... Hayatını Kaybetti...

Adana Çıkışlı Yolcu Otobüsü Kaza Yaptı...

Alkollü Sürücü'ye 15 Yıl Hapis İstemi....