Altın Koza Film Festivali’nde Başvuru Zamanı..

Altın Koza Film Festivali’nin yarışmalı bölümleri için başvurular başladı.Yarışmalar İçin Son Başvuru Tarihi 16 Ağustos 2024

KÜLTÜR-SANAT 3.07.2024 16:40:00 0
Altın Koza Film Festivali’nde Başvuru Zamanı..

Altın Koza Film Festivali’nin yarışmalı bölümleri için başvurular başladı.Yarışmalar İçin Son Başvuru Tarihi 16 Ağustos 2024

 Uluslararası Adana Altın Koza Film Festivali’nde bu yıl;  Ulusal Uzun Metraj Film Yarışması, , Belgesel Film Yarışması, Uluslararası Kısa Film Yarışması, Ulusal Öğrenci Kısa Film Yarışması ve Adana Kısa Film Yarışması bölümleri yer alacak.

 Ayrıca Türk edebiyatının önemli eserlerinin sinemaya uyarlanmasını teşvik amacıyla bu yıl  Uzun Metraj Edebiyat Uyarlaması Senaryo Yarışması da yarışmalı bölümler arasında olacak.

Yarışma yönetmelik ve başvuru formlarına  https://altinkozaff.org.tr/  linkinden ulaşılabilecek. Tüm kategorilerde başvurular 16 Ağustos 2024 tarihinde sona erecek.

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, sinemaya ve sanata desteklerinin kesintisiz olarak devam edeceğini açıkladı.

31. Uluslararası Adana Altın Koza Film Festivali kapsamında dünya sineması seçkisi, özel gösterim bölümleri, belgesel gösterimleri, söyleşiler, atölye çalışmaları, sinema sempozyumu ve sergiler sinemaseverlerle buluşacak.


TÜİK'e Göre 2024 Yılı Suç Oranları Listesi....Adana Kaçıncı....

Hangi Ağaç Kaç Yıl Yaşar....

Türk-İş Konfederasyonundan "Zordayız-Geçinemiyoruz " Basın Açıklaması..

2023 Adana'dan Göç Sayısı..

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu ", Adana Şakirpaşa Havalimanı kapatılmayacak " (video)

Sıcaklıkta "Küresel Ölçekte Son 175 yılın En Sıcak Dönemi "

Deprembilimci Naci Görür " Depremin doğrudan DAF (Doğu Anadolu Fay hattı) ile ilgisi yok ama ondan enerji transfer etmiş olabilir "

Kiracılar ve ev sahipleri dikkat! Kira zam oranı belli oldu...

Meşhur Dingo ve Ahırı....

Adana Antik Kentinde Anadolu'nun ilk camisi keşfedildi....


21.09.2024 ANKARA AT YARIŞI TAHMİNİ

Dr. Müzeyyen Şevkin "“Toki lüks konut yapacağına deprem konutlarını tamamlasın”

Adana'dan Urfa'ya Avlanmaya Giden Yaşlı Adam Kazaya Vuruldu..

Alparslan Türkeş Bilim ve Teknoloji Üniversitesi (ATÜ) Bilim İnsanları “Dünyanın En Etkili Bilim İnsanları Listesi”nde...

Burhanettin Bulut "Karar bizim için yok hükmündedir. Kadir Aydar’a mazbatasını Ceyhan vermiştir, alacak olan da Ceyhanlı’lardır!"

Ceyhan Belediye Başkanı Kadir Aydar" Ortada büyük bir adaletsizlik ve hukuki garabet var"

20.09.2024 İSTANBUL GECE AT YARIŞI TAHMİNİ