Ayhan Barut "İncirlik Üssü Kapatılsın "

Ayhan Barut, Meclis'te İsrail'in Gazze'de ve bölge ülkelerindeki insanlık dışı saldırılarını lanetlerken, iktidarın İsrail ile tüm ekonomik ve ticari ilişkileri kesmesini, İncirlik ve Kürecik üslerinin kapatılmasını istedi

SİYASET 21.10.2024 10:00:00 0
Ayhan Barut

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Adana Milletvekili Ayhan Barut, Meclis'te İsrail'in Gazze'de ve bölge ülkelerindeki insanlık dışı saldırılarını lanetlerken, iktidarın İsrail ile tüm ekonomik ve ticari ilişkileri kesmesini, İncirlik ve Kürecik üslerinin kapatılmasını istedi. Her zaman direnen Filistin halkının yanında olduklarını vurgulayan Barut, Filistin ile dayanışmanın büyütülmesi çağrısında bulundu.

"İNSANLIK SUÇU İŞLENİYOR"

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Genel Kurulu'nda söz alan Ayhan Barut, "İsrail, tüm dünyanın gözü önünde çok büyük katliamlar gerçekleştiriyor, büyük bir insanlık suçuna imza atıyor. İsrail, bir yıldır Filistin'de sürdürdüğü katliamların yanı sıra Lübnan'a kadar her yere saldırıyor. Çoğunluğu çocuk ve kadın on binlerce insanı katletti. ABD ve İsrail, hem insanlık suçu işliyor, hem de bölgenin yeraltı ve yerüstü kaynaklarını yağmalıyor" diye konuştu.

"TİCARİ İLİŞKİLERİ KESİN, ÜSLERİ KAPATIN"

Filistin halkıyla dayanışmanın büyütülmesi çağrısında bulunup AKP iktidarını uyaran Barut, "Kan gölüne dönen bölgede huzur, barış ve eşitlik istiyoruz. Direnen Filistin halkıyla dayanışmanın büyütülmesini talep ediyoruz.  Bizler bu katliamlara karşı her zaman direnen Filistin halkının yanında olacağız. Bu anlamda, iktidarın İsrail ile tüm ekonomik ve ticari ilişkileri kesmesini talep ediyoruz. İncirlik ve Kürecik üslerinin kapatılmasını istiyoruz" dedi. 

 

Polis Memuru Beylik Silahı İle Hayatına Son Verdi..

Adana’da, Tren Seferleri Geçici Olarak Durduruldu.

MHP Grup Başkan Vekili Cemal Demirdağ " Mahallede vatandaşlar kendi çöpünü topluyor."

Türkiye’nin ‘Sıfır Günü Kuraklığı’ alarmı...Adana Liste Başı

Adana Minibüsçüler Odası Başkanı Nihat Sözütek "Minibüs Esnafını Zor Bir Dönemden Geçiyor "

Adana'da Sıra Dışı Bir Çalışma Hikayesi "Anne hemşire, Oğlu Doktor "

Arızalı Cihaz kullanıldı, Yasmin hayatını kaybetti İddası..

Murat Sancak Adanademirspor'u Devrediyor.İste Açıklama...

MHP Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı "İlaçlama hem etkisiz hem yetersiz" Sivrisinek Sorunu Azalmadı Arttı "

MHP Grup Başkanvekili Cemal Demirdağ"“Bizi yayladan arıyorlar: sinek. Köyden arıyorlar: sinek. İlçeden arıyorlar: sinek "


Ads Teknik Direktörü Palaz "Oyunun Kuralı Neyse O Uygulansın."

19.10.2025 İSTANBUL AT YARIŞI TAHMİNİ

Sakaryaspor, Adana Demirspor'u 6-0 Mağlup Etti.

2025 verilerine göre Adana’da Yaşayan Yabancı Uyruklu Sayısı Belli Oldu...İşte O Rakamlar..

Adana’yı Saran Kötü Kokunun Sebebi "Tavuk Gübresi "Çıktı.

Adana’da, "Normal Doğum Eylem Planı Toplantısı" yapıldı

Adana'da 150 milyonluk Bahis Operasyonu..18 tutuklama..