Bekir Şimşek "Kızıldağ Yayla sakinlerimize tapularını en kısa sürede vermek için çalışmalarımız devam ediyor "

Karaisalı Belediye Başkanı Bekir Şimşek, Kızıldağ Yaylası’ndaki mülkiyet ve tapu sorunu ile ilgili vatandaşlarla bir araya gelerek bilgilendirmelerde bulundu.

SİYASET 9.08.2024 18:35:00 0
Bekir Şimşek

 

İlçenin Kızıldağ Yaylası’nda gerçekleşen toplantıya, Karaisalı Kaymakamı Eda Sel Güdek, MHP Karaisalı İlçe Başkanı Ahmet Mahmut Şekerci, Emekli Tapu Kadastro Müdürü Mustafa Şen, meclis üyeleri, Kızıldağ Yaylası Güzelleştirme Derneği Başkanı Yakup Özcan, ilgili kurum müdürleri ve konuyla ilgili mağduriyet yaşayan çok sayıda vatandaş katıldı.

Karaisalı Belediye Başkanı Bekir Şimşek, yayla da 100 yıldır süregelen tapu sorununa çözüm üretmeye yönelik yürüttükleri çalışmaların olumlu seyrettiğini dile getirdi.

Başkan Şimşek, hazine adına yaylak olarak tescil edilen arazilerle ilgili yaptıkları çalışmaların yanı sıra Karaisalı’daki Ramazanoğlu Vakfı’na ait taşınmazlarda işgalci durumda olan vatandaşların bu durumdan kurtarılıp, mağduriyetlerine son vermek için Vakıflar Bölge Müdürlüğü yetkilileriyle birlikte çalışmaların devam ettiğini, en kısa zamanda sevindirici haberi vereceklerini bildirdi.

Şimşek, “Kızıldağ Yayla’mızda yıllardır süren mülkiyet sorununun çözümü noktasında önemli bir mesafe kaydettik. Yayla sakinlerimize tapularını en kısa sürede vermek için çalışmalarımız devam ediyor. Toplantımıza katılım gösteren, destek veren ve çözüm arayışımıza katkıda bulunan herkese yürekten teşekkür ederim. Hep birlikte daha güzel bir Kızıldağ Yaylası inşa edeceğimize yürekten inanıyorum” dedi.


TÜİK Türkiye’nin Suç Oranı Yüksek Şehirlerini Açıkladı.....Adana Kaçıncı.....

Prof. Dr. Naci Görür "Adana Havzasına Doğru Deprem Bu Bölgeden İtibaren İlerleyecek "

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan "Şakirpaşa eskisinden daha hayati görevler icra edecek. Teknofest sadece bir başlangıç"

TÜİK'e Göre 2024 Yılı Suç Oranları Listesi....Adana Kaçıncı....

Hangi Ağaç Kaç Yıl Yaşar....

Türk-İş Konfederasyonundan "Zordayız-Geçinemiyoruz " Basın Açıklaması..

2023 Adana'dan Göç Sayısı..

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu ", Adana Şakirpaşa Havalimanı kapatılmayacak " (video)

Sıcaklıkta "Küresel Ölçekte Son 175 yılın En Sıcak Dönemi "

Deprembilimci Naci Görür " Depremin doğrudan DAF (Doğu Anadolu Fay hattı) ile ilgisi yok ama ondan enerji transfer etmiş olabilir "


19 Yaşındaki Genç Evinin Önünde Öldürüldü..

Uyuyan Anne Baba ve Annesine Silahla Saldırdı...2 Ölü 1 Yaralı

22.10.2024 ADANA AT YARIŞI TAHMİNİ

3 Kadın Cinayetinden Kayınbaba Çıktı.... Oğlum Sizin Yüzünden İntihar Etti...

Buruk Mezarlığında Silahlı Saldırı...3 Ölü...

8.Adana Lezzet Festivali Rakamları..Beklentinin Altında Kaldı....

Adana Valisi "Adana’da turizmi 365 güne yaymak istiyoruz”