CHP Genel Başkanı Özgür Özel " Cumhur İttifakı karşısında Seyhan’da Seyhan ittifakıyla, Adana’da Adana ittifakıyla, Türkiye’de Türkiye ittifakıylaSeçime Giriyoruz.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, partisinin Adana’daki belediye başkan aday tanıtım toplantısı için geldiği Adana’da önce Ceyhan ilçesinde vatandaşlarla bir araya geldi

GÜNDEM 17.03.2024 19:07:00 0
CHP Genel Başkanı Özgür Özel

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, partisinin Adana’daki belediye başkan aday tanıtım toplantısı için geldiği Adana’da önce Ceyhan ilçesinde vatandaşlarla bir araya geldi, partisinin Adana’daki belediye başkan aday tanıtım toplantısı için geldiği Adana’da önce Ceyhan ilçesinde vatandaşlarla bir araya geldi. Özel, daha sonra Adana’nın Seyhan ilçesinde halka hitap etti. Özel, halkı selamlayarak başladığı konuşmasında, "Sıcak Adana’nın, sıcak kanlı, yüreği sıcak, gönlü geniş, alnı dik, başı açık, yüreğinde vatan, millet, bayrak ve Atatürk sevgisi olan güzel insanlar. Hepiniz hoş geldiniz. Hepinizi saygıyla selamlıyorum" diyerek “Başı dik alnı açık” deyimini “Alnı dik, başı açık” şeklinde yanlış söyledi. Özel, daha sonra konuşmasında Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar’ın, Seyhan’da sayısız hizmeti olduğunu belirterek, “Adana’nın her köşesine, Seyhan’ın her köşesine dokundu. Seyhan’da görevi bırakırken böyle bir kent meydanını kazandırdı. Adana çalıştı. Adana’da partimizin 16 belediye başkan adayı var. Partimiz 16 belediyeye de başkan adaylarıyla talip durumda. An itibariyle üç belediyemiz var. Seçimden gönül ister ki hem Adana Büyükşehir Belediyesi’ni, hem de 16 belediyenin tamamını alalım” diye konuştu.

Özel, partisinin bu seçimlere giderken geçmiş seçimlerdeki gibi bir ittifakla gitmediğinin altını çizerek şöyle devam etti:

“Yalnız kaldık. Seçimi kazanamaz diye düşünenler vardır. Bunlar burada Cumhur İttifakı karşısında Seyhan’da Seyhan ittifakıyla, Adana’da Adana ittifakıyla, Türkiye’de Türkiye ittifakıyla bu korku ittifakının karşısında biz Seyhan’a geldik. Sosyal demokratlardan, milliyetçi demokratlardan, muhafazakar demokratlardan, Türklerden, Kürtlerden, Adana’da yaşayan hangi etnik grup varsa ondan, Alevi’den, Sünni’den ama gönlünde Seyhan alan olan, vatan olan bütün güzel insanlardan oy istemeye geldik. Bu ittifak çoktan kurulmuş. Ama benim burada özel bir ricam, özel bir emanetim olacak. Ben Cumhuriyet Halk Partisi’nin son genel başkanıyım. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ten bir emanet koltukta oturuyorum. O gelmeden önce tek adam vardı, saray vardı, padişah vardı. Söz tek adamdaydı. Sonra meclis kuruldu. Büyük bir mücadeleyle vatan kurtuldu. Cumhuriyet ve cumhuriyetin gereği kadına Avrupalılardan 30 yıl önce, 40 yıl önce verdi. Çağdaş bir ülke bunu hak ediyor. Bu ülkenin kadınları bunu hak ediyor diye seçme ve seçilme hakkı verildi.”

Özel, Adanalılar ile bütün sorunları konuşacağını belirterek, “Bütün sorunları konuşacağız. Kimse acele etmesin. Bütün sorunları konuşacağız. Önce 6 Şubat’ı hatırlayalım. Bu ülkenin görmüş olduğu en büyük felaket. Adana’mız da bu felaketten etkilendi. Adana’da 418 canımızı 6 Şubat gecesi kaybettik. 6 Şubat’tan sonra tabii Adana’ya hemen koştuk geldik. Biz depremi unutmayacağız” dedi.

Özel, daha sonra partisinin aday tanıtım toplantısına geçti.

MHP Grup Başkanvekili Cemal Demirdağ"“Bizi yayladan arıyorlar: sinek. Köyden arıyorlar: sinek. İlçeden arıyorlar: sinek "

Adana'da Vatandaş "Burası tapulu arazim, sokak değil "Dedi..Yolu Kapattı...

Zeydan Karalar Savcılık İfadesinde "İtirafçı Cezaevi koşullarından dolayı sağlıklı bir ifade vermediğini düşünüyorum”

Çukurova'ki Yangına Sebep Oldukları Gerekçesiyle 5 Tutuklama...

TÜİK: Mayısta 130 bin 25 konut satışı gerçekleşti

Emeklilerin Yaşayabileceği En Uygun 10 Şehir ... Adana'da Var.

'Eşim İntihar Etti' Diyen Koca'ya Ağırlaştırılmış Müebbet Hapsi İstemi.

Kurban Bayramı'nda Acı Tablo: 3 bin 913 kaza yaşandı, 44 kişi hayatını kaybetti

Dikkat....Bu Böceği Öldürene 557 Bin Ceza.

Adana-Mersin D-400 Karayolunda Tırdaki Plastik Ham Madde Yola Saçıldı.


11.07.2025 İSTANBUL AT YARIŞI TAHMİNİ

11.07.2025 BURSA AT YARIŞI TAHMİNİ

MHP Grup Başkanvekili Cemal Demirdağ"“Bizi yayladan arıyorlar: sinek. Köyden arıyorlar: sinek. İlçeden arıyorlar: sinek "

Zeydan Karalar Silivri'den Seslendi "Adana'nın başı dik, onurlu evlatlarının haksızlığa karşı yükselttiği sesi dinleyeceğim"

Pozantı'da Otomobil Uçuruma Yuvarlandı.1 Ölü..7 Yaralı

Adana Büyükşehir Belediye Başkan Vekilli Kim Olacak...İşte Meclis Aritmetiği....

Yaşlı Adamı Sopa ile Darp Yapan 3 Kişi Tekrar Tutuklandı...