Cumhur İttifakı Seyhan Adayı Erdal Hatipoğlu,"Cumhur İttifakı’nın bayrağını Seyhan Belediyesi’nin çatısına dikeceğiz "

Cumhur İttifakı AK Parti Seyhan Belediye Başkan Adayı Erdal Hatipoğlu, seçmenlere “Seyhan’ın iktidarı, Seyhan Yüzyılı” için sandığa gitme çağrısı yaptı.* "

SİYASET 29.03.2024 13:33:00 0
Cumhur İttifakı  Seyhan Adayı Erdal Hatipoğlu,

Adana’da “Yeni 1 Seyhan” vizyonuyla, 27 vizyon projeyle yola çıkan Cumhur İttifakı AK Parti Seyhan Belediye Başkan Adayı Erdal Hatipoğlu, seçmenlere “Seyhan’ın iktidarı, Seyhan Yüzyılı” için sandığa gitme çağrısı yaptı.

Adaylığının ilk gününden itibaren halkla iç içe seçim kampanyasını yürüten, temiz ve samimi siyasetiyle dikkat çeken, Seyhan’ın 96 mahallesinin tamamını gezen Erdal Hatipoğlu, 10 yıldır gerçek belediyecilik hizmeti alamayan Seyhan’ın 1 Nisan’dan itibaren gerçek belediyecilikle buluşacağını vurguladı. 31 Mart yerel seçimlerinin Seyhan ve Adana için milat olacağını bildiren Hatipoğlu, “Halkın iradesi sandığa yansıyacak, seçmenlerimizin teveccühleri ve bize verecekleri oylarla Cumhur İttifakı’nın bayrağını Seyhan Belediyesi’nin çatısına dikeceğiz. 1 Nisan’dan itibaren Türkiye’de gerçek belediyeciliğin adresi AK Parti Belediyeciliği ile Seyhan’ı buluşturacağız ve hizmet hamlesini başlatacağız” dedi.