Ercan Aslankeser Adanaspor'un devir süreci ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Ercan Aslankeser, bugün Koza TV yayınında devir süreci ile ilgili açıklamalarda bulundu.

SPOR 10.12.2025 07:30:00 0
Ercan Aslankeser Adanaspor

Ercan Aslankeser, bugün Koza TV yayınında devir süreci ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Ergin Göleli benden 3.5 milyon dolar talep etti ve kulübün 170 milyonluk borcunun yaklaşık 90 milyon TL civarında kapatılabileceğini iletti. Ben de başkana 200 milyon TL’lik bir sözleşme sundum, daha sonra bunu 220 milyon TL’ye çıkardık. Bu paranın 90 milyonu borçlara, kalan 130 milyonu ise Ergin Başkan’a kalacaktı. 

 

Ergin Göleli’ye kalacak tutarın 31.12.2027 tarihine kadar ödeneceğine dair bir madde ekledik. Kendisi teklifin TL üzerinden kabul edilemeyeceğini söyleyince kuru sabitlemeyi önerdim; hatta ödemeyi 2027 yılının sonundan alıp aynı yılın Ocak–Şubat aylarına çektik.

Tüm borçlar kapatıldıktan sonra çıkabilecek 20, 30 veya 40 milyon TL civarındaki ek borçları da ödeyebileceğimi belirttim ancak başkan bu konuda yorum yapmadı.

 

Dolar kuru üzerinden borçlanma yapamayacağımı ifade ettim. Devir için en erken Ocak ayı sonunu işaret etti, ancak ben devir işlemini hemen yapmak ve camiama duyurmak istediğimi söyledim.

Ayrıca ödemeler yapılmazsa mevcut ödemeleri geri iade ederek kulübü tekrar alma hakkını içeren bir madde ekledim. Devir tarihine kadar oluşan tüm borçların Ergin Göleli’ye, sonrasındaki borçların ise bana ait olacağını belirttik

 

Yaklaşık 15 gün öncesine kadar iletişim halindeydik ve kendisi sürecin dolar kuru üzerinden devam etmesini istedi; kısa vadede devri yapamayacağını da iletti.

Ayrıca dosyaların 30–35 milyon TL civarında kapatılabileceğini, bunun yanında Bayram Akgül döneminden kalan ve futbolculara ait 250 bin euro civarındaki alacakların kapatılmadığını, bu konu ile ilgili kendisinin ilgileneceğini de belirtti.

 

Tüm bunların yanında sosyal medyada yapılan paylaşımlarla Adanaspor’un alınamayacağını, bu işin ciddiyet gerektirdiğini vurguladı.

Adana'da Kasım Gülek Köprüsü Kapatıldı...Yıkım Başlıyor..

Süleyman Pampal Adana'daki aktif faylara dikkat çekti "7'ye kadar deprem üretme potansiyeline sahip "

Aziz İhsan Aktaş' davasında 5 başkan için tutukluluğunun devamı talep edildi

Turbeyler Grubu "Talip çıkmaması durumunda Devir Almaya Talibiz "

Oya Tekin'in oğlu Yağız Tekin: "Bizzat şahit oldum. Annem tutuklanmadan önce tehdit ediliyordu.”

Adana'da silahlı saldırıya uğrayan baba yaralandı, oğlu öldü..

Murat Sancak Metris'den Adana Demirspor Taraftarına Seslendi “Takıma maddi olarak da sahip çıkın "

Adana Kozan milyonluk İngiliz ve Arap atlarının yetişme alanı oldu.

Adana'da Bir İdealist Okul Müdürü görev yaptığı okulun mobilyalarını kendi üretiyor

Karaisalı'da bir mahalle Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından koruma çemberine alındı.


23.03.2026 ADANA AT YARIŞI TAHMİNİ

Adana Seyhan Belediyesi'nde toplu sözleşmede anlaşma çıkmadı!

Adana...Şehit eşinden duygulandıran talep: "Eşimin adı yaşasın yeter"

Adana Sarıçam ...10’uncu katta yangın paniği: Polis havaya ateş açtı, mahsur kalan kişi kurtarıldı

Adana'da Kendisini ‘Komiser Vedat’ olarak tanıtıp, emekliyi dolandırdı

TÜİK "Adana’da 16 yılda 254 bin 154 bina inşa edildi "

Adana’da Seyir Halindeki Otomobil Yandı