Adanaspor'da yaşanan mali kriz hakkında bilinmezlik sürerken önceki gece Adanaspor camiasının önde gelen isimlerinden Refik Gül, Başkan Ergin Göleli ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi.
Görüşme ile ilgili sosyal medya hesabı üzerinden, "Kıymetli Renkdaşlarım Sayın Başkan Ergin GÖLELİ ile yaklaşık 1 saate yakın süren telefon konuşmamız oldu. Herhangi bir sıkıntı yok detayları konuşuruz. ADANASPOR Var olsun zarar veren her kim olursa olsun kahrolsun. Kimse ADANASPOR'dan büyük değildir.." paylaşımında bulunan Refik Gül, detayları 5ocakgazetesi.com'a anlattı.
Refik Gül, Ergin Göleli ile yaptığı görüşmede Başkanın kendisine 5 oyuncu ile anlaştığını kaydetti. Başkan Göleli ayrıca, süreç içerisinde bir takım olumsuzluklar olduğunu ve bunu kısa zamanda düzelteceğine de söz verdi.
Gül ayrıca, Ergin Göleli'nin kendisine yaşanan bu süreçte itibar suikastine uğradığını, Adanaspor'u çok sevdiğini ve camiadan biraz sabır isteyerek işleri yoluna koyacağını dile getirdiği aktardı.
1 saate yakın görüştüklerini ifade eden Refik Gül, işlerin rayına oturacağı konusunda Başkan Göleli'den söz aldığını da ifade etti.
Şimdi ise gözler Başkan Göleli'nin kısa zamanda açıklaması beklenen o 5 oyuncu ile kulüpteki oyuncuların maaşlarının ödenip ödenmediği konusunda net açıklamalara çevrildi.