Evine Davet Ettiği Çocuk Tarafından Öldürüldü.

Adana'nın Saimbeyli ilçesinde belediye işçisi bir kişi, evine davet ettiği 15 yaşındaki çocuk tarafından bıçaklanarak öldürüldü.

ADANA AŞAYİŞ 11.07.2024 20:22:00 0
Evine Davet Ettiği Çocuk Tarafından Öldürüldü.

Evine davet ettiği çocuk tarafından öldürüldü

Adana'nın Saimbeyli ilçesinde belediye işçisi bir kişi, evine davet ettiği 15 yaşındaki çocuk tarafından bıçaklanarak öldürüldü.

 

 Olayın ardından kaçan çocuk gözaltına alındı.
Olay, Saimbeyli ilçesi Fatih Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, belediyede işçi olarak çalışan Mehmet Tunçöz (34), bir parkta çay içtiği T.A. (15) ile birlikte evine gitti. Evde annesi ile karşılaşan Tunçöz, "Üzerime küçük gelen kıyafetleri T.A.'ya vereceğim, o yüzden beraber geldik" dedi.
Mehmet Tunçöz'ün annesi ise meyve toplamak için bahçeye çıktı. Bir süre sonra T.A. elinde bıçakla koşarak uzaklaştı. Tunçöz'ün annesi ise eve girince eşyaların tutuştuğunu ve oğlunun kanlar içinde yerde yattığını gördü.
İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri Mehmet Tunçöz'ün hayatını kaybettiğini belirledi. Olayın ardından kaçan T.A. ise polis ekipleri tarafından saklandığı yerde yakalandı.
Olayla ilgili savcılık tarafından soruşturma başlatıldı.

Kaynak: Evine davet ettiği çocuk tarafından öldürüldü

MHP Grup Başkanvekili Cemal Demirdağ"“Bizi yayladan arıyorlar: sinek. Köyden arıyorlar: sinek. İlçeden arıyorlar: sinek "

Adana'da Vatandaş "Burası tapulu arazim, sokak değil "Dedi..Yolu Kapattı...

Zeydan Karalar Savcılık İfadesinde "İtirafçı Cezaevi koşullarından dolayı sağlıklı bir ifade vermediğini düşünüyorum”

Çukurova'ki Yangına Sebep Oldukları Gerekçesiyle 5 Tutuklama...

TÜİK: Mayısta 130 bin 25 konut satışı gerçekleşti

Emeklilerin Yaşayabileceği En Uygun 10 Şehir ... Adana'da Var.

'Eşim İntihar Etti' Diyen Koca'ya Ağırlaştırılmış Müebbet Hapsi İstemi.

Kurban Bayramı'nda Acı Tablo: 3 bin 913 kaza yaşandı, 44 kişi hayatını kaybetti

Dikkat....Bu Böceği Öldürene 557 Bin Ceza.

Adana-Mersin D-400 Karayolunda Tırdaki Plastik Ham Madde Yola Saçıldı.


Telefon'u Vereceksin Kavgasından Taciz İddiası Çıktı...

Pozantı Belediyesi Emlak Vergisi Gelirini Drone Denetimi ile 15 Kat Artırdı..Arsa'lar Bina Çıktı...

16.07.2025 İSTANBUL AT YARIŞI TAHMİNİ

Adana Büyükşehir Belediyesi'ne 1,5 Milyar TL Borçlanma Yetkisi...

15 Temmuz Şehidinin Ailesine Silah Arkadaşlarından Ziyaret...

Adana Büyükşehir Belediyesin'de Başkanvekili Adayı Güngör Geçer ..

Otomobil Sulama Kanalına Düştü.. Sürücü Hayatını Kaybetti..