Feke fotoğraf ve Doğa Tutkunlarının Gözdesi Oldu.

Adana merkeze 120 kilometre uzaklıkta bulunan Feke Baraj göleti, çevresindeki katran ağaçları, kızılçam ormanları ile fotoğraf ve doğa tutkunlarının gözdesi oldu.

GÜNCEL 8.07.2024 12:07:00 0
Feke fotoğraf ve Doğa Tutkunlarının Gözdesi Oldu.

Adana merkeze 120 kilometre uzaklıkta bulunan Feke Baraj göleti, çevresindeki katran ağaçları, kızılçam ormanları ile fotoğraf ve doğa tutkunlarının gözdesi oldu.

Göl doğal güzelliğinin yanı sıra bukalemun, sincap gibi hayvanların sayı sıra çok sayıda endemik canlı türüne de ev sahipliği yapıyor.

Doğa gezisi için bölgeyi tercih eden Soner Türkmen, "Bölgenin manzarası çok güzel. Doğası havası çok güzel. Adana’ya 130 kilometre uzaklıkta. Yeşili, suyu, doğası ile buraya hayvan kaldık" dedi.

Turistik tesisinde bölgeye gelen misafirleri ağırlayan Deniz Bozel, "Buraya hayallerimi döktüm. İnsanlar ilçemize geliyordu dinlenecek manzara izleyebilecekleri bir alanları yoktu. İlçemiz ülkemizin en güzel doğal alanlarından biri. Turistlik yerlerimiz çok fazla yetkililerden bu konuda yardım istiyoruz. Tarihi ve doğası tanıtılırsa ilçemiz turizm yönünden çok zengin bir yer" diye konuştu.

Polis Memuru Beylik Silahı İle Hayatına Son Verdi..

Adana’da, Tren Seferleri Geçici Olarak Durduruldu.

MHP Grup Başkan Vekili Cemal Demirdağ " Mahallede vatandaşlar kendi çöpünü topluyor."

Türkiye’nin ‘Sıfır Günü Kuraklığı’ alarmı...Adana Liste Başı

Adana Minibüsçüler Odası Başkanı Nihat Sözütek "Minibüs Esnafını Zor Bir Dönemden Geçiyor "

Adana'da Sıra Dışı Bir Çalışma Hikayesi "Anne hemşire, Oğlu Doktor "

Arızalı Cihaz kullanıldı, Yasmin hayatını kaybetti İddası..

Murat Sancak Adanademirspor'u Devrediyor.İste Açıklama...

MHP Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı "İlaçlama hem etkisiz hem yetersiz" Sivrisinek Sorunu Azalmadı Arttı "

MHP Grup Başkanvekili Cemal Demirdağ"“Bizi yayladan arıyorlar: sinek. Köyden arıyorlar: sinek. İlçeden arıyorlar: sinek "


05.11.2025 İSTANBUL AT YARIŞI TAHMİNİ

Adana'nın 7 Harikası" listesi resmi olarak açıklandı...

Adanaspor ve Adana Demirspor’un Kötü Haber....

Kanseri Yenip Ampute Olan Eski jokey "Yürüyemediğim halde hiç mücadeleyi bırakmadım"

Tekel Bayisinden İçki Çalan Şüpheli "O gün bira içmek istemiştim. Çaldım..."

Adana'da Asansörlü İskele Düştü: 1 ölü 1Yaralı.

Adana'da Tekel Bayiinden İçki Çalan Şüpheli Yakalandı