Furkan Vakfı soruşturması: 35 kişi tutuklandı

Alparslan Kuytul soruşturması kapsamında 35 şüpheli tutuklandı. 18 şüpheli adli kontrol şartıyla, 3 şüpheli ise savcılık tarafından serbest bırakıldı.

GÜNDEM 23.08.2026 13:36:00 0
Furkan Vakfı soruşturması: 35 kişi tutuklandı

Alparslan Kuytul soruşturması kapsamında 35 şüpheli tutuklandı

Alparslan Kuytul soruşturması kapsamında 35 şüpheli tutuklandı. 18 şüpheli adli kontrol şartıyla, 3 şüpheli ise savcılık tarafından serbest bırakıldı.

 

Adana Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde yürütülen soruşturma kapsamında gözaltına alınan şüphelilerin emniyetteki işlemleri tamamlandıktan sonra adliyeye sevkleri gerçekleştirildi.

Savcılık işlemlerinin ardından 44 şüpheli tutuklama, 9 şüpheli ise adli kontrol talebiyle Sulh Ceza Hakimliğine sevk edildi.

Hakimlikte yapılan değerlendirme sonucunda, aralarında Alparslan Kuytul ve eşi Semra Kuytul’un da bulunduğu 35 şüpheli hakkında tutuklama kararı verildi.

Soruşturma kapsamında 18 şüpheli adli kontrol şartıyla serbest bırakılırken, 3 şüpheli ise savcılık işlemlerinin ardından serbest kaldı.

Böylece soruşturma kapsamında 35 şüpheli tutuklanırken, 21 şüpheli tutuksuz olarak adli süreci takip edecek.

Furkan Vakfı soruşturması: 35 kişi tutuklandı

Furkan Vakfı soruşturması: 35 kişi tutuklandı

Adana'da mahalleli Seyhan Belediyesine isyan etti: Artık yeter, evde duramıyoruz

Adana'da Elektrik direğine çarpan Tofaş hurdaya döndü: Sürücü ağır yaralandı

Yolcu Otobüsü Beton Bariyerlere Çarptı...5 Yaralı

Tatil amacıyla Arnavutluk’a giden Adanalı Turist cinayet olayıyla bağlantılı olarak gözaltına alındı.

Interpol'ün kırmızı bültenle aradığı Şuclu Adana’da saklandığı adreste yakalandı

Kalp krizinden ölen uzman çavuş toprağa verildi

Sumak Toplamaya Giden Yaşlı Kadın Ölü Bulundu

Adana’da alacak verecek kavgası kanlı bitti: Baba ve oğlu öldü, anne yaralı

Akın Gürlek: “Soruşturma herhangi bir dini grubu değil, somut suç eylemlerini konu alıyor”


Furkan Vakfı soruşturması: 35 kişi tutuklandı

Adana'ya Babasını Ziyaret Etmeye Gelmişti..15 yaşındaki Selin'den haber yok

23.08..2026 İSTANBUL AT YARIŞI TAHMİNİ İSTANBUL

Adana'da Whatsapp grubu tartışması...

Adana'da bir kadını darbeden kişi Kadın Şikayetçi Olmadığı İçin adli kontrol şartıyla salıverildi

Adana’ya 1 milyar 85 milyon TL’lik enerji yatırımı: 12 türbin kurulacak

Kızıldağ Yaylasında Seyir Halindeki Otomobil Uçuruma Yuvarlandı.