Gençleri Sopa ile Dövmüş Serbest Kalmıştı..Bu Sefer Hedefi Yaşlı Adam Oldu...

Adana’nın Yüreğir ilçesinde geçtiğimiz günlerde yaşanan şiddet olayları, yeni görüntülerin ortaya çıkmasıyla birlikte kentte infiale yol açtı.

GÜNCEL 16.06.2025 14:46:00 0
Gençleri Sopa ile Dövmüş Serbest Kalmıştı..Bu Sefer Hedefi Yaşlı Adam Oldu...

Adana’nın Yüreğir ilçesinde geçtiğimiz günlerde yaşanan şiddet olayları, yeni görüntülerin ortaya çıkmasıyla birlikte kentte infiale yol açtı. İlk olayda, sosyal medyada cinsel içerikli paylaşım yapmakla suçlanan iki genç, sopalarla acımasızca dövüldü. Ardından yakalanan şüpheli İ.E., adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Soruşturmanın devam ettiği süreçte ortaya çıkan yeni görüntülerde ise aynı şüphelinin, 68 yaşındaki A.B.’yi de sopayla dövdüğü anlar kameralara yansıdı.

İlk Olay: Gençlere Sopayla İşkence

Olay, Yüreğir ilçesi 19 Mayıs Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre İ.E., sosyal medyada cinsel içerikli paylaşımlar yaptığı ileri sürülen 17 yaşındaki H.D. ve 22 yaşındaki A.T.’yi mahalleden alarak, Mersin-Tarsus-Adana-Gaziantep (TAG) Otoyolu kenarına götürdü. Burada yüzünü gizlemek için kask takan İ.E., gençleri sopalarla dövmeye başladı. Dayak anları, beraberindeki kişilerden biri tarafından cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.

Görüntülerde, gençlerin gözyaşları içinde “Kurban olayım yapma!” diye yalvardıkları duyuluyor. Yaşanan bu şiddet, sosyal medyada da büyük tepki topladı.

Şüpheli Yakalandı, İfadesi İnanılır Bulunmadı

Adana Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, görüntülerin sosyal medyada yayılmasının ardından harekete geçti. İ.E., Güzelevler Mahallesi’nde saklandığı evde yakalandı ve gözaltına alındı. Emniyette verdiği ifadede kendisini görüntülerdeki kişi olarak tanımayan İ.E.’nin beyanları polis tarafından inandırıcı bulunmadı. Yapılan işlemlerin ardından sevk edildiği adliyede adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Yeni Görüntüler: 68 Yaşındaki A.B.’ye Yönelik Şiddet

Soruşturma devam ederken, İ.E.’nin başka bir şiddet olayına karıştığına dair yeni görüntüler ortaya çıktı. Bu görüntülerde, İ.E. ve yanındaki iki kişinin, aynı mahallede yaşayan 68 yaşındaki A.B.’yi sopalarla darbettiği görülüyor. Yaşlı adamın sokakta yardım çığlıkları attığı ve darbenin etkisiyle büyük acı yaşadığı kameraya yansıdı. Bu yeni görüntüler de soruşturma dosyasına eklendi. Polis ekipleri, şüphelilerin başka benzer olaylara karışıp karışmadığını araştırmaya devam ediyor.

Adana'da Kızının terliğini almak için Seyhan baraj gölüne giren kişi boğuldu..

Adana'da Kızının terliğini almak için Seyhan baraj gölüne giren kişi boğuldu..

Adana Yeşilay'dan Anlamlı Etkinlik: Seyhan Nehri'nde Bağımlılığa Karşı Kürek Çektiler

Adana'da Tarım İşçilerini Taşıyan Araç Kaza Yaptı: 4 Yaralı

TÜİK: Adana’ya yurt dışından 4 bin 199 kişi göç etti

TÜİK Açıkladı: Adana’da Bu Hastalıktan Ölümler Artıyor

Adanalı sanatçı Haluk Levent ", “Beni bağışlayın”

Pozantı’ya Hızlı Tren Müjdesi..

Prof. Dr. Şener Üşümezsoy "Adanalılar tedirgin olmasın Büyük bir yıkım beklemiyorum "

Eşine 'tosbağa ve kedi' dedi yuvasından oldu..

Prof. Dr. Osman Bektaş'dan Adana ve Malatya İçin Risk Uyarısı "Yeraltında Enerji Yayılmaya Devam Ediyor "


27.03.2026 BURSA ALTILI GANYAN TAHMİNİ

3 Kişiyi Öldüren Zanlıdan "Pişmanım" Savunması

Adana'da Düğün konvoyuna havalı korna Cezası.

Rüzgarlı tepe'deki dehşette yeni gelişme: Cinayete tanık oldukları için öldürülmüşler!

26.07.2026 İSTANBUL AT YARIŞI TAHMİNİ

Adana Rüzgarlı Tepe'de silahlı saldırı! Biri kadın 3 kişi hayatını kaybetti

Adana’da İş Yerinde Vurulan PVC Ustası Hastanede Hayatını Kaybetti.