Girne'de Alabora Olan Gemi'de kaybolan Adanalı Mehmet Nuri Ayran’ın cansız bedenine ulaşıldı.
Girne açıklarında 30 Ağustos’ta alabora olan Filo Jet isimli yolcu gemisinde kaybolan Adanalı Mehmet Nuri Ayran’ın cansız bedenine ulaşıldı.
Girne açıklarında 30 Ağustos’ta alabora olan Filo Jet isimli yolcu gemisinde kaybolan Adanalı Mehmet Nuri Ayran’ın cansız bedenine ulaşıldı. Yapılan DNA incelemesi sonucunda bulunan naaşlardan birinin Ayran’a ait olduğu kesinleşti.
Girne Limanı’ndan Mersin’in Taşucu Limanı’na gitmek üzere hareket eden Filo Jet, seyir sırasında su almaya başlamış ve limana dönmeye çalışırken alabora olmuştu. Gemide bulunan 267 kişiden 239’u kurtarılırken, Mehmet Nuri Ayran da kayıp olarak aranan yolcular arasında yer alıyordu.
KKTC Başbakanlığı tarafından 8 Ekim’de yapılan açıklamada, arama çalışmaları kapsamında ulaşılan iki naaş üzerinde gerçekleştirilen DNA incelemelerinin tamamlandığı, naaşların Mehmet Nuri Ayran ile Saliha Miray Biçer’e ait olduğunun belirlendiği bildirildi. Diğer dört naaşın DNA incelemelerinin sürdüğü, kayıp son kişiye ulaşılması için çalışmaların devam ettiği açıklandı.
.
.
#Adana #Girne #GemiFaciası #SonDakika


