İşçiler Başkan Çetin’i bağrına bastı

Başkan Soner Çetin, öğle yemeğini kendisine büyük ilgi gösteren işçilerle birlikte yedi.

GÜNDEM 13.01.2021 10:54:00 0
İşçiler Başkan Çetin’i bağrına bastı
Çukurova Belediyesi temizlik işçileri Başkan Soner Çetin’i adeta bağrına bastı. Şantiyeyi ziyareti sırasında alkışlar ve sloganlarla karşılanan Başkan Soner Çetin, “Emekçi kardeşlerimin hepsiyle gurur duyuyorum” ifadesini kullandı.

Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, Çukurova’nın temizliği için fedakarca görev yapan emekçilerle ayrı ayrı gurur duyduğunu söyledi.

Başkan Soner Çetin, Temizlik İşleri Müdürlüğü şantiyesinde işçilerle buluştu, onlarla öğle yemeği yedi. İşçilerin yoğun alkışları ve sloganlarla karşılanan Başkan Soner Çetin, “Sizler görevinizi sürece en iyi şekilde layıkıyla yaptığınız sürece biz bu bayrağı hiç aşağı düşürmeyiz. Her zaman en yüksekte tutarız. Emekçi kardeşlerimizin hepsiyle ayrı ayrı gurur duyuyorum. Her zaman gönlümüzle yüreğimizle ruhen bedenen her zaman beraberiz” dedi.

Özellikle pandemi sürecinde sahada çalışan emekçilerin hakkının hiçbir zaman ödenmeyeceğini belirten Başkan Soner Çetin, “Sizlerin Çukurova halkı için elinizden gelenin en iyisini yaptığınızı biliyorum. İşçi kardeşlerimin arasında en yüksek yüzdeyle maaş alan siz değerli temizlik işçilerimiz için ne yapsak hakkınız ödenmez. Ben de sizin bir kardeşiniz olarak konuşuyorum; bizler hepimiz bir ailenin fertleriyiz ve kardeşlerimsiniz. Belediyenin daha da düze çıkardığımız zaman göreceksiniz ki sizler bir şey talep etmeden aynı bir sendika temsilciniz gibi sizleri savunan bir kardeşiniz bu koltukta oturuyor. Sizler için en iyi şartları gerçekleştirmeye çalışacağım. Bundan kuşkunuz olmasın” şeklinde konuştu.

Başkan Soner Çetin, belediyenin asli görevinin temizlik, park bahçeler hizmetleri ve yol olduğunu belirterek, bu işlerin eksiksiz yapılmaması durumunda diğer hizmet ve yatırımların bir anlam ifade etmeyeceğini söyledi.

Özverili çalışmaları için tekrar işçilere teşekkür eden Başkan Soner Çetin, daha sonra işçilerle birlikte öğle yemeği yedi. Başkan Soner Çetin, işçiler tarafından coşkuyla uğurlandı.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun asgari ücretin 3 bin 100 lira olması gerektiğini söylemesinin ardından Başkan Soner Çetin, Çukurova Belediyesi’nde en düşük ücretin 3 bin 350 TL olarak uygulanacağını açıklamıştı.

Adana Seyhan’da iki motosiklet çarpıştı: 3 kişi yaralandı

Adana Seyhan’da iki motosiklet çarpıştı: 3 kişi yaralandı

Prof. Dr. Naci Görür “Depremler Körfez’e ve Adana’ya yaklaşıyor”

Prof. Dr. Şener Üşümezsoy "'Adana'da Çok sayıda deprem olur ama Büyük momentli deprem olmaz'

Adana'da Kuyumcuya Silah'lı Saldırı ..Zahir Cız Hayatını kaybetti.

Adana'da 4,8 ve 4,9 büyüklüğünde iki deprem meydana geldi

Adana Seyhan'a 580 TOKİ konutu...

Adana’da uyuşturucu üretimi için evinde iklimlendirme sistemi kuran şüpheli yakalandı

Adana Kozan’da iki otomobil çarpıştı: 3’ü çocuk 5 kişi yaralandı

Kumarhaneler Kralı” olarak tanınan Adanalı iş insanı Hayatını kaybetti

Sevgilisinin eski eşi eve gelince panikledi! 3'üncü kattan düşerek öldü


Adana Seyhan’da iki motosiklet çarpıştı: 3 kişi yaralandı

05.10.2026 BURSA ALTILI GANYAN TAHMİNİ

ATO Komite seçimleri tamamlandı.İste Renklerin Sayısal Tablosu

Prof. Dr. Naci Görür “Depremler Körfez’e ve Adana’ya yaklaşıyor”

Prof. Dr. Şener Üşümezsoy "'Adana'da Çok sayıda deprem olur ama Büyük momentli deprem olmaz'

Adana'da Kuyumcuya Silah'lı Saldırı ..Zahir Cız Hayatını kaybetti.

Adana'da 4,8 ve 4,9 büyüklüğünde iki deprem meydana geldi