İşten Çıkardığı İşçi Tarafından Vurularak Öldürüldü..
Kozan'da bir şirkette formen olarak çalışan Alican G., evine gelen eski işçisi N.K. tarafından silahla vuruldu. Alican G. hayatını kaybetti.
İŞTEN ÇIKARDI İŞÇİ TARAFINDAN ÖLDÜRÜLDÜ
Kozan'da bir şirkette formen olarak çalışan Alican G., evine gelen eski işçisi N.K. tarafından silahla vuruldu. Alican G. hayatını kaybetti.
Kozan Şevkiye Mahallesi'nde akşam saatlerinde cinayet işlendi. Adana Caddesi üzerindeki Narin Apartmanı'nın birinci katında oturan şirket formen Alican G.'nin kapısı çalındı. İddialara göre, gelenler, işten çıkardığı N.K. ve yanındaki kimliği elirsiz bir kişiydi.
İçeri giren N.K. silahını çekti. Alican G.'ye ateş etti. Silah patladığında evde Alican G.'nin amcasının oğlu R.G. bulunuyordu. R.G. birinci kattan zemin kattaki evin balkonuna atladı. "Abimi vurdular" diye bağırarak çevredekilerden yardım istedi.
Bağrışmalar üzerine polis ve sağlık ekipleri arandı. Adrese gelen görevliler, evde vurulan Alican G.'nin öldüğünü belirledi.
Bina çevresinde inceleme yapıldı. Alican G.'nin apartman önünde park halindeki şirket aracının dört lastiği kesilmişti. Cumhuriyet savcısının incelemesi sonrası cenaze otopsi için Kozan Devlet Hastanesi morguna konuldu. Cinayet şüphelisi N.K. ve yanındaki kişiyi yakalamak için ilçe genelinde arama başlatıldı.



