Kozan’da 20 yıllık Harçlık Geleneği Sürdürülüyor.

Adana’nın Kozan ilçesinde yaşayan Baysal çifti, 20 yıldır her bayram yüzlerce çocuğa harçlık dağıtarak bayram sevincini yaşatıyor.

GÜNCEL 7.06.2025 19:19:00 0
Kozan’da 20 yıllık Harçlık Geleneği Sürdürülüyor.

Adana’nın Kozan ilçesinde yaşayan Ali ve Zeycan Baysal çifti, 20 yıldır her bayram çocuklara harçlık dağıtarak örnek bir gelenek yaşatıyor.

Ağlıboğaz Mahallesi’nde 2 çocuklu Baysal çifti, 20 yıl önce taşındıkları mahallede, Ramazan ve Kurban Bayramlarının ikinci gününde saat 14.00’te çocuklarla buluşarak harçlık dağıtma geleneğini sürdürüyor. Bu yıl da mahalledeki yüzlerce çocukla bayram coşkusu paylaşılırken, çocuklar saatler öncesinden sıraya girdi.

Hayırsever iş insanı Ali Baysal, "Bu yıl da bayramda çocuklarımızla bir araya gelmenin sevincini yaşadık. Yaklaşık 500 ila 600 çocuğumuza harçlıklarını verdik. Bu gelenek büyümeli. İmkânı olan herkes, oturduğu mahallede ya da apartmanda bu geleneği sürdürmeli" dedi.

Zeycan Baysal ise her bayram çocuklarla bir araya gelmenin kendileri için büyük bir mutluluk olduğunu söyledi.

Zeydan Karalar Savcılık İfadesinde "İtirafçı Cezaevi koşullarından dolayı sağlıklı bir ifade vermediğini düşünüyorum”

Çukurova'ki Yangına Sebep Oldukları Gerekçesiyle 5 Tutuklama...

TÜİK: Mayısta 130 bin 25 konut satışı gerçekleşti

Emeklilerin Yaşayabileceği En Uygun 10 Şehir ... Adana'da Var.

'Eşim İntihar Etti' Diyen Koca'ya Ağırlaştırılmış Müebbet Hapsi İstemi.

Kurban Bayramı'nda Acı Tablo: 3 bin 913 kaza yaşandı, 44 kişi hayatını kaybetti

Dikkat....Bu Böceği Öldürene 557 Bin Ceza.

Adana-Mersin D-400 Karayolunda Tırdaki Plastik Ham Madde Yola Saçıldı.

Bayram'da 3 Bin Gizli Yolcu Otobüsleri Denetleyecek...

Adana'da Bayram Namazı Saati.


Mavi Bulvar Ölüm Virajında Yine Bir Otomobil Kanal'a Uçtu...

Adana Büyükşehir Belediye Meclisinde Zeydan Karalar Gerginliği...

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar görevinden uzaklaştırıldı..

Turkish Open WAKO Dünya Kupasında Adanalı Sporcu Dünya Şampiyonu Oldu..

Tutuklanan 16 CHP’li Belediye Başkanları ve Oy Oranları...

Adana’da Taşınma Haritası Değişti..Çukurova, nüfus çekmeye devam ediyor.

Kız Kardeşini Oldüren Cani "Kız kardeşimi öldürmek istedim ve bunu başardığım için mutluyum"