M1 Adana kapılarını açtı

M1 Adana AVM 11 Mayıs Pazartesi gününden itibaren Adana’da sokağa çıkma kısıtlamalarının olmadığı günlerde 11:00 – 19:00 saatleri arasında hizmet vermeye başladı.

MAGAZİN 12.05.2020 00:26:00 0
M1 Adana kapılarını açtı

 

 

       11 Mayıs Pazartesi günü saat 11:00 ‘ dekapılarını ziyaretçilerine açan M1 Adana AVM ‘de Sağlık Bakanlığı ve Bilim Kurulu’nun   Salgınla Mücadele Önlemleri kapsamında aldığı kararlar en ince detayına kadar titizlikle uygulanıyor. Bu çerçevede öncelikle Bakanlığın almış olduğu karar gereği;  Çocuk Oyun Alanları, Sinema Salonları, Restoranlar ve Kafeler bir süre daha kapalı kalacak.

“Hepsi Sağlığınız İçin” ilkesinden hareketle tüm önlemler alındı. 

   M1 Adana AVM’de  ziyaretçilerin ve  mağaza çalışanlarının sağlığını korumak amacıyla “Salgın Önleme” çerçevesinde  belirlenen AVM girişinde ateş ölçümü, maske kullanımı,  yaş kısıtlamaları, fiziksel mesafenin korunması başta olmak üzere Sağlık Bakanlığı ve tüm resmi makamların yayınlamış olduğu 14 Kural titizlikle ve istisnasız olarak uygulanmaktadır. Salgın ile mücadelede en önemli kural olan sosyal mesafeyi korumak amacıyla  bu dönemde AVM genel alanları ve hizmete açılacak olan tüm mağazalarda ‘Kısıtlı Sayıda Ziyaretçi’ uygulaması gerçekleştirilmektedir.

M1 Adana AVM bir çok uluslararası ödüle sahip  mevcut mimari projesi yanında geniş, ferah yapısı ve sürekli taze ve temiz hava ile çalışan havalandırma sistemleriyle ziyaretçilerine büyük bir avantaj sağlamaktadır.

   M1 Adana AVM Müdürü Yalçın Öz, 11 Mayıs’ta yeniden Adanalılara kapılarını açan Alışveriş Merkezi’nde Salgın’ın ciddiyetini ve bu hassas dönemde öncelikle halkımızın sağlığını korumanın farkındalığı ile hizmet verdiklerini belirtti.

   Yalçın Öz : “ Tedbirleri desteklemek ve yetkililerin “evde kal” uyarılarına katkıda bulunmak amacıyla ziyaretçilerimizle geçici bir süre ayrı kaldık. Sağlıkla bir arada olmak için her türlü hijyen önlemini aldık. Mağazalarımızı ve tüm alanlarımızı sosyal mesafe kuralına göre düzenledik. Tedbirleri elden bırakmıyoruz çünkü bundan sonra aramıza hiç ayrılık girmesin istiyoruz. Kapı girişlerimizde ziyaretçilerimizin cihazlar ile ateşleri ölçülerek içeri girişleri sağlanıyor. Girişlerde ve belirlenen alanlarda dezenfekte ünitelerinin bulunduğunu ve ATM’lerin de sürekli dezenfekte edildiğini bildirdi.  

Adana'da Kızının terliğini almak için Seyhan baraj gölüne giren kişi boğuldu..

Adana'da Kızının terliğini almak için Seyhan baraj gölüne giren kişi boğuldu..

Adana Yeşilay'dan Anlamlı Etkinlik: Seyhan Nehri'nde Bağımlılığa Karşı Kürek Çektiler

Adana'da Tarım İşçilerini Taşıyan Araç Kaza Yaptı: 4 Yaralı

TÜİK: Adana’ya yurt dışından 4 bin 199 kişi göç etti

TÜİK Açıkladı: Adana’da Bu Hastalıktan Ölümler Artıyor

Adanalı sanatçı Haluk Levent ", “Beni bağışlayın”

Pozantı’ya Hızlı Tren Müjdesi..

Prof. Dr. Şener Üşümezsoy "Adanalılar tedirgin olmasın Büyük bir yıkım beklemiyorum "

Eşine 'tosbağa ve kedi' dedi yuvasından oldu..

Prof. Dr. Osman Bektaş'dan Adana ve Malatya İçin Risk Uyarısı "Yeraltında Enerji Yayılmaya Devam Ediyor "


Çukurova Uluslararası Havalimanı’nda İşten Çıkarma Depremi: 100’e Yakın Personel Veda Etti

Adana’da kebapçıya düzenlenen silahlı saldırıda masum genç yaşamını yitirdi

Adana'da "S" Plaka Protestosu..

Adana’da otomobil iş yerine daldı! Kadın son anda kurtuldu

01.08.2026 ANKARA ALTILI GANYAN TAHMİNİ

Tarım ve Orman Bakanlığından Yeni Tağşiş Listesi...İşte Adana Firmaları..

Ads Başkanı Ertan Zeybek: “Şehir destek verirse eski günlere döneriz”