Meydan Dolmuslarından Büyükşehir Önünde Eylem.

Adana'da güzergahları kısaltılan dolmuşçulardan belediye önünde eylem

4.09.2024 18:56:00 0
Meydan Dolmuslarından Büyükşehir Önünde Eylem.

dha

 

 

Adana'da güzergahları kısaltılan dolmuşçulardan belediye önünde eylem

Adana'da güzergahları kısaltılan dolmuşçulardan belediye önünde eylem

 

Adanada güzergahları kısaltılan dolmuşçulardan belediye önünde eylem

 

Nuri PİR-Narin KAZAK/ADANA,(DHA)- ADANA'da Ulaşım Koordinasyon Merkezi (UKOME), Meydan Kooperatifi'nin güzergahlarını kısaltınca esnaf Büyükşehir Belediyesi önünde eylem yaptı.

 

Şehir içi ulaşımın düzenlenmesi, trafik yönetimi, toplu taşıma hizmetlerinin planlanması gibi konularda kararlar alarak şehrin ulaşım sisteminin daha verimli çalışmasını amaçlayan ve bünyesinde merkezi idare, Büyükşehir Belediyesi ile Türkiye Şoförler ve Otomobilciler Federasyonu üyeleri bulunan UKOME, Meydan Kooperatifi'nin güzergahındaki bazı durakları çıkararak ulaşımı kısalttı. Olaya tepki gösteren esnaf, Büyükşehir Belediyesi önünde eylem yaptı.

Kooperatif yöneticilerinden Ayhan Özhan hak aramak için belediyeye geldiklerini, Büyükşehir Başkanı Zeydan Karalar ile görüşmek istediklerini söyledi. Özhan, "Meydan dolmuşçuları olarak mağduruz. 6 dolmuş durağına hat verildi. Bize verilmedi. Verilen sözler tutulmadı. Bizim hattımızda bulunan Meydan Çocuk Hastanesi kapatıldı, trafik şube, havaalanı kapatıldı. Bizim meydan dolmuş hattımız hiçbir yere gitmiyor. Ödemelerimizi yapamıyoruz. Tüm bunların üstüne bir de güzergahımız kısaltıldı" dedi.

MHP Grup Başkanvekili Cemal Demirdağ"“Bizi yayladan arıyorlar: sinek. Köyden arıyorlar: sinek. İlçeden arıyorlar: sinek "

Adana'da Vatandaş "Burası tapulu arazim, sokak değil "Dedi..Yolu Kapattı...

Zeydan Karalar Savcılık İfadesinde "İtirafçı Cezaevi koşullarından dolayı sağlıklı bir ifade vermediğini düşünüyorum”

Çukurova'ki Yangına Sebep Oldukları Gerekçesiyle 5 Tutuklama...

TÜİK: Mayısta 130 bin 25 konut satışı gerçekleşti

Emeklilerin Yaşayabileceği En Uygun 10 Şehir ... Adana'da Var.

'Eşim İntihar Etti' Diyen Koca'ya Ağırlaştırılmış Müebbet Hapsi İstemi.

Kurban Bayramı'nda Acı Tablo: 3 bin 913 kaza yaşandı, 44 kişi hayatını kaybetti

Dikkat....Bu Böceği Öldürene 557 Bin Ceza.

Adana-Mersin D-400 Karayolunda Tırdaki Plastik Ham Madde Yola Saçıldı.


İstanbul'da İntihar Eden Adanalı Polis Kabasakal Mezarlığında Defnedildi...

Adana Büyükşehir Belediyesi Başkanvekilliği için CHP kulislerinde İsmi Geçen Adaylar..

Otomobil Traktör'le Çarpıştı..2 Yaralı

Zeydan Karalar:  Bu olaylar sadece CHP’lileri değil, Vicdanlı herkesi birleştirdi.

Adana'da İlginç Evlilik teklifi Karakol 'da Bitti..

Tayini Çıkan Şehre Giderken Kaza Yaptı..3 Ölü 3 Yaralı

2025 Adana Güncel İlçe Nüfusları... Seyhan 1... Yüreğir 3...