MHP Grup Başkanvekili Cemal Demirdağ"“Bizi yayladan arıyorlar: sinek. Köyden arıyorlar: sinek. İlçeden arıyorlar: sinek "

Adana Büyükşehir Belediyesi Temmuz Ayı Olağan Meclis Toplantısı’nın üçüncü oturumunda MHP Grup Başkanvekili Cemal Demirdağ, kent genelinde vatandaşların sıkça şikayet ettiği konuları yeniden gündeme getirdi.

GÜNDEM 10.07.2025 20:24:00 0
MHP Grup Başkanvekili Cemal Demirdağ"“Bizi yayladan arıyorlar: sinek. Köyden arıyorlar: sinek. İlçeden arıyorlar: sinek "

Toplantı, Adana Büyükşehir Belediyesi Meclis Başkanvekili Göktürk Boyvadaoğlu başkanlığında gerçekleştirildi. Gündem dışı söz alarak konuşan Cemal Demirdağ, Adana’da özellikle sinek sorununun yayla, köy, ilçe ve mahalle ayırt etmeksizin vatandaşlar tarafından yoğun şekilde dile getirildiğini belirtti.

“YAYLADA, KÖYDE, HER YERDE: SİNEK”
Daha önce de defalarca sinek sorununu gündeme taşıdıklarını hatırlatan Demirdağ, “Bizi yayladan arıyorlar: sinek. Köyden arıyorlar: sinek. İlçeden arıyorlar: sinek. Mahalleden arıyorlar: sinek. Hep burada konuşuyoruz ama bu bir şikayet değil, artık şehrimizin gerçeği. Sineklerle mücadelede geç kalabiliyoruz. Bu konuda daha sık, daha yoğun çalışmalar yapılmalı” dedi. Ayrıca “yakarca” adı verilen ve görünmeyen bir haşere türüyle ilgili de vatandaşlardan ciddi şikayetler geldiğini ifade etti.

“KARAİSALI YOLU TRAFİK GÜVENLİĞİNİ TEHDİT EDİYOR”
Karaisalı yolu üzerindeki yol bozukluklarının trafik açısından ciddi tehlikeler oluşturduğunu vurgulayan Demirdağ, “Kabasakal ile Karaisalı yolunda, Şambayadı Köyü’nü geçerken bir beton santrali var. Bu aradaki yol çok kötü. Buradan üç defa söyledik, ancak hiçbir çalışma yapılmadı. Trafik güvenliği açısından çok riskli bir nokta. Kazalar kaçınılmaz hale geliyor. Yolun acilen yapılması gerekiyor” diye konuştu.

E-5 VE GAZİPAŞA BULVARI’NDA PEYZAJ UYARISI
D-400 Karayolu üzerindeki orta refüjlerde bulunan ağaçların bakımının yapılmadığını söyleyen Demirdağ, “Vatandaşlarımız kaldırımlardaki ağaçların budanması ve düzenlenmesini talep ediyor. Aynı şekilde Gazipaşa Bulvarı’ndaki peyzaj çalışmaları da yetersiz. Orta refüjler düzensiz ve bu durum sürücüler açısından güvenlik riski taşıyor” ifadelerini kullandı.

Demirdağ, tüm bu eleştirilerin siyasi bir söylem olarak algılanmaması gerektiğini vurgulayarak, dile getirdiği sorunların vatandaşlardan, basından ve sosyal medya üzerinden gelen gerçek şikayetler olduğunu belirtti.

Muhabir: BERİL ANT

Pitbull saldırısında yeni gelişme: Köpeğin sahibine 95 bin TL ceza

Pitbull saldırısında yeni gelişme: Köpeğin sahibine 95 bin TL ceza

Adana'da kayıp 2 çocuk için arama çalışması başlatıldı!

Adana'da Eski Eş Dehşeti: 8 Yerinden Bıçaklanan Kadın Komada

Adana'da Köprü Altında Cansız İnsan Bedeni Bulundu

Sarıçam 'da Mezarlıkta kapkaç yapan 4 şüpheli tutuklandı

Plajlarda yeni dönem: Bakanlık işgallere müdahale edebilecek

Adanalı Astronot Uzay Yolunda

Adana'da Kadın'a Şiddet ""Beni fuhşa zorluyordu"

Adana'da Pes Dedirten Hırsızlık! Gündüz Vakti İnternet Kablolarını Böyle Çaldı

Adana’da evlilik yolundaki çiftlere eğitim programı...


13.08.2026 ANKARA ALTILI GANYAN TAHMİNİ

Pitbull saldırısında yeni gelişme: Köpeğin sahibine 95 bin TL ceza

Adana'da Otomobilin çarptığı 7 yaşındaki Azra, hayatını kaybetti

Adana'da kayıp 2 çocuk için arama çalışması başlatıldı!

Adana sıcağı hırsız yakalattı: Sıcaktan bunalınca kaskını çıkardı, güvenlik kamerasında yüzü görüldü

12.08.2026 İSTANBUL AT YARIŞI TAHMİNİ

AK Partili Meclis Üyesinden Adana Büyükşehir'e 16 Maddelik Soru Önergesi!