Murat Sancak " Kesin Olarak Başkanlığı Bıraktım "Taraftarlardan tek isteğim takıma Devre Arasına Kadar Sahip Çıksınlar. ."

Murat Sancak : Taraftarlardan tek isteğim takıma devre arasına kadar sahip çıksınlar.

SPOR 17.10.2024 07:54:00 0
Murat Sancak

Murat Sancak : Taraftarlardan tek isteğim takıma devre arasına kadar sahip çıksınlar. Ben takımı devredeceğim ama mühim olan Adana Demirspor. Tek isteğim takıma sahip çıkın. Benim hakkım herkese helaldir.

Murat Sancak : Ben kesin olarak başkanlığı bıraktım. Bir daha geri dönmem. Kulübü devretmek için görüşmelerimiz devam ediyor. Görüştüğümüz 1-2 kişi var. Benim hakkım herkese helal ancak affetmeyeceğim insanlar tabiki var. Kırgınım ama herkesi affediyorum.

Murat Sancak : Teknik direktör çalışmalarımız devam ediyor. Adana Demirspor’un transfer yasağını kaldırmak için çok büyük çaba sarf ediyoruz. Muhammed Türkmen İtalya’dan yeni geldi. Walter Mazzarri ile anlaştık. Ama ne olduysa hoca bu sabah gelmekten vazgeçti. #waltermazzarri #AdanaDemirspor

 

Murat Sancak : Arap yarim adasından takimi almak isteyen kişiler var ve Kıbrıs’li bir iş adamı aracı oluyor. Görüşüyoruz. Bitmeden bir şey demek istemiyorum.

Murat Sancak : Oyuncular niye gitti diyorlar. Tutamadik.Youcef Atal’a 1.5 milyon Euro teklif ettim. 1 milyon Euro aliyordu. Şahsi çekimi koydum. Ama aklını karıştıranlar oldu. Balotelli şuan başka takımla anlaşmak üzere. Her şeyi anlatamıyoruz.

Murat Sancak : Candas benim 30 yıllık arkadaşım. Takımı devrettikten sonra Candas’in programina cikip 2-3 saat konuşacağım .

Adana Demirspor’u bıraktıktan sonra bir araştırma şirketi kuracağım Candaş.

Nostradamus Sancak başlıklı yazısına verdigi cevap.