Operasyon Düzenlenen Çukurova Belediyesine 'de Başkan Vekili Belli Oldu
Adana'da Çukurova Belediyesine yönelik soruşturma kapsamında gözaltına alınan Belediye Başkanı Emrah Kozay'ın, Yeni Parti'li Meclis Üyesi Tevfik Ongun'u belediye başkan vekili olarak görevlendirdiği öğrenildi.
20.10.2026 12:55:00
0
Adana'da Çukurova Belediyesine yönelik yürütülen adli soruşturmanın ardından belediye yönetiminde yeni bir gelişme yaşandı. Gözaltına alınan Çukurova Belediye Başkanı Emrah Kozay'ın, belediye başkan vekilliği görevini Yeni Parti'li Meclis Üyesi Tevfik Ongun'a verdiği öğrenildi.
Belediye başkan vekilliği görevini Tevfik Ongun üstlenecek
Daha önce Çukurova Belediye Meclisi'nde başkan vekilliği görevinde bulunan Tevfik Ongun'un, Emrah Kozay'ın gözaltında bulunduğu süreçte belediye başkan vekili olarak görev yapacağı belirtildi.
Görevlendirmeyle birlikte gözler, soruşturmanın devam ettiği Çukurova Belediyesindeki idari sürece çevrildi.


