SEYMER'den "Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele ve Kadın Dayanışması" Etkinliği.

Seyhan Belediyesi'ne bağlı Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü, Çukurova Rotary Kulübü ile iş birliğinde anlamlı bir etkinlik düzenledi.

EĞİTİM 27.02.2024 15:03:00 0
SEYMER

Seyhan Belediyesi'ne bağlı Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü, Çukurova Rotary Kulübü ile iş birliğinde anlamlı bir etkinlik düzenledi.

SEYMER'de gerçekleşen etkinlikle Adana Barosu Kadın Hakları Merkezi Avukatı Ayça Kara Sığırcı tarafından "Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele ve Kadın Dayanışması" konulu konuşma ile katılımcılar kadın hakları konusunda interaktif bir şekilde bilinçlendirildi.

Bu tür bilgilendirme çalışmalarının süreceğinin altını çizen  Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü yetkilileri, "Adanalı kadınlarımızın her alanda yanında olmaya devam edeceğiz" dedi.

Murat Sancak Adanademirspor'u Devrediyor.İste Açıklama...

MHP Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı "İlaçlama hem etkisiz hem yetersiz" Sivrisinek Sorunu Azalmadı Arttı "

MHP Grup Başkanvekili Cemal Demirdağ"“Bizi yayladan arıyorlar: sinek. Köyden arıyorlar: sinek. İlçeden arıyorlar: sinek "

Adana'da Vatandaş "Burası tapulu arazim, sokak değil "Dedi..Yolu Kapattı...

Zeydan Karalar Savcılık İfadesinde "İtirafçı Cezaevi koşullarından dolayı sağlıklı bir ifade vermediğini düşünüyorum”

Çukurova'ki Yangına Sebep Oldukları Gerekçesiyle 5 Tutuklama...

TÜİK: Mayısta 130 bin 25 konut satışı gerçekleşti

Emeklilerin Yaşayabileceği En Uygun 10 Şehir ... Adana'da Var.

'Eşim İntihar Etti' Diyen Koca'ya Ağırlaştırılmış Müebbet Hapsi İstemi.

Kurban Bayramı'nda Acı Tablo: 3 bin 913 kaza yaşandı, 44 kişi hayatını kaybetti


Kozan'da Çocuğa Cinsel Tacizde Bulunan Yaşlı Adam Tutuklandı..

Domuz Sandığı Arkadaşını Tüfekle Öldürdü...

Kayıp Adanalı Bilim İnsanı'nın ABD’de tutuklandığı ortaya çıktı!

Adana'da Tefecilik Operasyonu.

Kayınpeder'in Öldürdüğü Damat "Babacım kandilin mübarek olsun, akşam gelip kızımı göreceğim"

Seyhan Belediye Başkan V. Hasibe Akkan "Belediyede 125 Bankamatik'çi Var "

Adana’da Kaportacıya Uyuşturucu Operasyonu... "Bana ait değil, uyuşturucu arkadaşımın"