SGK'dan Yüreğir 'e Haciz Tebliği...

31 Mart seçimlerinde Yüreğir ilçesini AK Partili adaya karşı kazanan CHP'li Ali Demirçalı'ya büyük şok.

SİYASET 18.04.2024 08:36:00 0
SGK

31 Mart seçimlerinde Yüreğir ilçesini AK Partili adaya karşı kazanan CHP'li Ali Demirçalı'ya büyük şok. 170 milyon liralık haciz geliyor.

Edinilen bilgiye göre 35 yıldır sağ kökenli veya AK Partili belediyeler tarafından yönetilen Yüreğir Belediyesi'nin SGK'ya olan borcu 170 milyon liraya ulaştı. Ancak bugüne kadar tahsil edilmeyen borç için adeta CHP'nin ve Ali Demirçalı'nın kazanması beklendi.

SGK Adana Bölge Müdürlüğü yetkililerinin Belediye yönetimini arayıp borcun kapatılmaması halinde haciz işlemi uygulanacağını söylediği öğrenildi. Siyasi olduğu ileri sürülen karardan dönülüp dönülmeyeceği merak ediliyor. 

Bu arada Yüreğir Belediyesi'nde belediye hizmetleri makina parkının yetersiz ve arızalı oluşu nedeniyle Büyükşehirin desteğiyle gerçekleştirilebiliyor.

Adana'da ormanlık alanda erkek cesedi bulundu.

Seyhan Belediyesi’ne İhale Tepkisi...

Adana Deprem Davasında Tepki: Cezada İndirim

Adana'da turfan'da soğan hasat'ı başladı

Adana Yumurtalık ... Denizanaları kıyıya vurdu..

SGK Bayram İkramiyesinin Yatırılacağı Tarihleri Açıklandı...

Adana'da Kasım Gülek Köprüsü Kapatıldı...Yıkım Başlıyor..

Süleyman Pampal Adana'daki aktif faylara dikkat çekti "7'ye kadar deprem üretme potansiyeline sahip "

Aziz İhsan Aktaş' davasında 5 başkan için tutukluluğunun devamı talep edildi

Turbeyler Grubu "Talip çıkmaması durumunda Devir Almaya Talibiz "


03.05.2026 İSTANBUL AT YARIŞI TAHMİNİ

Adana Dahil 16 ilde dev operasyon! 3,5 milyarlık TL'lik suç ağı çökertildi..

Adana'da Park halindeki aracın altına giren çocuk son anda kurtarıldı

Adana’da otomobille çarpışan motosiklet Sürücüsü hayatını kaybetti

Adana'da Uyuşturucu batağından kurtulan genç, hayatında yeni sayfa açtı

Kan parası için ‘100 deve’ istedi! İddiların odağındaki isimler konuştu

02.05.2026 ANKARA AT YARIŞI TAHMİNİ