SGK'dan Yüreğir 'e Haciz Tebliği...

31 Mart seçimlerinde Yüreğir ilçesini AK Partili adaya karşı kazanan CHP'li Ali Demirçalı'ya büyük şok.

SİYASET 18.04.2024 08:36:00 0
SGK

31 Mart seçimlerinde Yüreğir ilçesini AK Partili adaya karşı kazanan CHP'li Ali Demirçalı'ya büyük şok. 170 milyon liralık haciz geliyor.

Edinilen bilgiye göre 35 yıldır sağ kökenli veya AK Partili belediyeler tarafından yönetilen Yüreğir Belediyesi'nin SGK'ya olan borcu 170 milyon liraya ulaştı. Ancak bugüne kadar tahsil edilmeyen borç için adeta CHP'nin ve Ali Demirçalı'nın kazanması beklendi.

SGK Adana Bölge Müdürlüğü yetkililerinin Belediye yönetimini arayıp borcun kapatılmaması halinde haciz işlemi uygulanacağını söylediği öğrenildi. Siyasi olduğu ileri sürülen karardan dönülüp dönülmeyeceği merak ediliyor. 

Bu arada Yüreğir Belediyesi'nde belediye hizmetleri makina parkının yetersiz ve arızalı oluşu nedeniyle Büyükşehirin desteğiyle gerçekleştirilebiliyor.

Adana Yumurtalık ... Denizanaları kıyıya vurdu..

SGK Bayram İkramiyesinin Yatırılacağı Tarihleri Açıklandı...

Adana'da Kasım Gülek Köprüsü Kapatıldı...Yıkım Başlıyor..

Süleyman Pampal Adana'daki aktif faylara dikkat çekti "7'ye kadar deprem üretme potansiyeline sahip "

Aziz İhsan Aktaş' davasında 5 başkan için tutukluluğunun devamı talep edildi

Turbeyler Grubu "Talip çıkmaması durumunda Devir Almaya Talibiz "

Oya Tekin'in oğlu Yağız Tekin: "Bizzat şahit oldum. Annem tutuklanmadan önce tehdit ediliyordu.”

Adana'da silahlı saldırıya uğrayan baba yaralandı, oğlu öldü..

Murat Sancak Metris'den Adana Demirspor Taraftarına Seslendi “Takıma maddi olarak da sahip çıkın "

Adana Kozan milyonluk İngiliz ve Arap atlarının yetişme alanı oldu.


13.04.2026 BURSA AT YARIŞI TAHMİNİ

Adana'da Torbacı Operasyonu...15 Gözaltı..

Adana 01 FK İskenderunspor’u 2-0 yenerek Play-Off’a yükseldi.

Adana'da su alan teknedeki 3 kişi, balıkçılar tarafından kurtarıldı.

12.04.2026 ADANA AT YARIŞLARI

Adana Yumurtalık ... Denizanaları kıyıya vurdu..

Adana Ceyhan'da Silahlı Saldırı...1 Yaralı