Veteriner"Nişanlıyken sahiplendiler, ayrılınca Lucky’i uyut "dediler..

Ankara'da nişanlı çift, birlikte sahiplendikleri 'Lucky' adlı köpeği, ayrıldıktan sonra tedavi gördüğü klinikte terk etti

GÜNCEL 18.07.2025 13:03:00 0
Veteriner

Ankara'da nişanlı çift, birlikte sahiplendikleri 'Lucky' adlı köpeği, ayrıldıktan sonra tedavi gördüğü klinikte terk etti. Köpeğin tedavisini üstlenen veteriner teknikeri ve fizyoterapist Yağmur Denli, 'Çift ayrılıyor. Beyefendi, maalesef ki nişanlısını arayıp, 'Lucky’i uyut, buraya da getirme' deyip konuyu kapatıyor. Bütün ödemelerini geri çekiyor. Daha sonrasında zaten hanımefendinin herhangi bir işi ve maddi imkanı olmadığı için orada bir kaos yaşanıyor. Tabii ki de Lucky’den vazgeçmemiz mümkün değil' dedi.

 

Adana’da yaşayan nişanlı çift, 'pinscher' cinsi köpeği sahiplendi. Çiftin 'Lucky' ismini verdikleri köpek, bir süre sonra rahatsızlandı ve yanlış tedaviler sonucu engelli kaldı. Çift, köpeğin tedavisi için Ankara’daki veteriner kliniğine başvurdu. Klinikte Lucky’nin ilk tetkikleri gerçekleştirildi. Vücudundaki enfeksiyon giderildi. Lucky'nin tedavisi devam ederken nişanlı çift ayrıldı. Çift, ayrılmalarını sebep göstererek Lucky'i teslim almayacaklarını bildirdi.

Köpeğin tedavisini üstlenen veteriner teknikeri ve fizyoterapist Yağmur Denli, "Nişanlı çift, birlikte bakmak için Lucky’i sahipleniyor. Lucky, bu süreçte bir rahatsızlık yaşıyor. Gerçekleştirilen yanlış muayeneler ve operasyonlar sonucu yürüyerek girdiği klinikten engelli bir şekilde ayrılıyor.

Lucky’nin sahiplerinin arkadaşı benim de arkadaşım. Bu vesile ile Lucky’i bize getirmek istediklerini söylüyorlar. ‘Yüzde 1 bile bir şansı varsa denemek istiyoruz’ ifadelerini kullanıyorlar. Çift daha sonra ayrılıyor. Beyefendi, maalesef ki nişanlısını arayıp, 'Lucky’i uyut, buraya da getirme' deyip konuyu kapatıyor. Bütün ödemelerini geri çekiyor. Daha sonrasında zaten hanımefendinin herhangi bir işi ve maddi imkanı olmadığı için orada bir kaos yaşanıyor. Tabii ki de Lucky’den vazgeçmemiz mümkün değil.

Çok umut vadeden bir çocuk. Evet zorlu bir yol bizi bekliyor. Operasyonlarını, muayeneleri, fizik tedavi sürecini hocalarımla birlikte herkes taşın altına elini koyarak yapacağız ve tedavi etmeden bırakmayacağız" dedi.

Denli, ayrılma sonucu sahiplenilen hayvanların terk edilmesinin aslında çok karşılaşılan bir durum olduğunu söyleyerek, "Genelde çiftler ayrılır, arada hep çocuklar kaynar. Hayvanlar da öyle

Ama hayvanların durumu daha acı. Çünkü ya sokağa ya barınaklara terk ediliyorlar. O çok sevdikleri, ortak olarak baktıkları o can bir anda yabancı bir çöp şekline geliyor onlar için. Ya da kliniklere terk ediliyorlar

 

Özellikle hasta ve engelliyse, tedavi süreci biraz daha uzun, maliyetli ise vazgeçmek daha kolay oluyor" diye konuştu.

TÜİK Açıkladı: Adana’da Bu Hastalıktan Ölümler Artıyor

Adanalı sanatçı Haluk Levent ", “Beni bağışlayın”

Pozantı’ya Hızlı Tren Müjdesi..

Prof. Dr. Şener Üşümezsoy "Adanalılar tedirgin olmasın Büyük bir yıkım beklemiyorum "

Eşine 'tosbağa ve kedi' dedi yuvasından oldu..

Prof. Dr. Osman Bektaş'dan Adana ve Malatya İçin Risk Uyarısı "Yeraltında Enerji Yayılmaya Devam Ediyor "

Adana'da ormanlık alanda kaybolan Yaşlı Adam için arama çalışması başlatıldı

Adana'da ormanlık alanda erkek cesedi bulundu.

Seyhan Belediyesi’ne İhale Tepkisi...

Adana Deprem Davasında Tepki: Cezada İndirim


27.06.2026 ANKARA AT YARIŞI TAHMİNİ

Adana'da ilçe sınırları değişti:Eğri Bucak Höyüğü Sarıçam İlçesi Sınırları Dışına İşlendi

Adana'da 'Atariciler' ve 'Kurşunlar' adlı silahlı suç örgütlerine Operasyon..

Adana...​Ölen kızlarının hatıraları çalınınca mezarının etrafını çitle çevirip, kapı yerleştirdiler..

Adana sıcağında Feke'de öğrencilere Bakır Dağı'ndan karne hediyesi

Adana'da Yüksekten Düşen Kadın Hayatını Kaybetti

26.06.2026 ANKARA AT YARIŞI TAHMİNİ