Tarih: 19.10.2024 13:40

Yüreğir Belediye Başkanı Afişine Saldırı...

Facebook Twitter Linked-in

Yüreğir Belediye Başkanı Ali Demirçalı’nın resminin bulunduğu bazı alanlar ateşe verildi.

 

Geçtiğimiz hafta Yüreğir Belediyesi'nde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın portrelerinin çöpten bulunması ile başlayan provokasyon tartışmaları Yavuzlar  Mahallesi'ndeki üst geçitte bulunan Yüreğir Belediye Başkanı Ali Demirçalı'nın fotoğrafının bulunduğu afişin yakılması ile devam ediyor.

Yavuzlar üst geçidindeki asılı afişin yakılmasıyla köprünün de kısmen zarar aldığı görülürken, afişi kim ya da kimlerin yaktığı ise henüz öğrenilemedi.

Yüreğir Belediyesi yönetimi provokasyonun başka alanlarda olup olmadığını araştırmak üzere Yüreğir Belediyesi zabıta ekiplerini görevlendirdi. Konuyla alakalı idari ve adli soruşturma açılması bekleniyor.

 

KAMUOYUNA DUYURU
18 Ekim Cuma günü gece saatlerinde, kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce, Yüreğir Belediye Başkanımız Ali Demirçalı'nın fotoğrafının da bulunduğu, Yavuzlar Mahallesi Kışla Caddesi üst geçitte yer alan belediyemiz afişlerine çirkin bir saldırı gerçekleştirilmiştir.
Başkanımızın fotoğrafının yakıldığı bu çirkin saldırıyı yapanların adalet önünde hesap vermeleri ve gerekli cezayı almaları için Adana Cumhuriyet Başsavcılığı'na suç duyurusunda bulunulacaktır.
Halkın hizmet ve faaliyetlerden bilgi edinmesini engelleyici provakatif eylemi gerçekleştirenleri kınıyor, sürecin yakın takipçisi olacağımızı kamuoyunun bilgilerine sunuyoruz.

Yüreğir Belediyesi Basın Bürosu

 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —