Yüreğir Belediye Başkanı Ali Demirçalı " 1 Mayıs emeğin bayramıdır "

1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla bir mesaj yayımlayan Başkan Demirçalı, “Daha yaşanabilir bir dünya için alın teri döken tüm emekçilerin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü kutlu olsun” dedi.

SİYASET 30.04.2024 22:32:00 0
Yüreğir Belediye Başkanı Ali Demirçalı

Yüreğir Belediye Başkanı Ali Deçamirlı, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı. Başkan Demirçalı mesajında şu ifadelere yer verdi:

"1 Mayıs; emeğin ve dayanışmanın en güçlü şekilde vurgulandığı, emekçilerin birlik ve beraberlik içinde olduğu, hukukun, demokrasinin, barışın ve kardeşliğin ön plana çıktığı anlamlı bir gündür. 1 Mayıs emeğin bayramıdır. Bu özel gün, hepimizin emek ve mücadelenin önemini idrak etmesi için bir fırsat sunuyor. Bu kutlu gün vesilesiyle, tüm işçi kardeşlerimizin, emekçilerimizin daha iyi yaşam koşullarına ulaşmalarını diliyorum.

Yüreğir Belediyesi olarak, değerli çalışma arkadaşlarımızı, işçilerimizi ve emekçilerimizi bir aile gibi görüyoruz. Birlikte hareket ettiğimizde daha güçlü olduğumuzu biliyoruz. Emekçilerimizin demokratik hakları için verdiği mücadeleyi ve emeği takdir ederken, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nde, daha yaşanabilir bir dünya için alın teri döken tüm emekçi kardeşlerimizin İşçi Bayramı’nı yürekten kutluyorum."


TOKİ Ceyhan Konutları Teslim Edilmeye Başlandı.

31 Mart yerel seçimlerinde ..YSK, seçimde kayıtlı seçmen sayısını, 61 milyon 441 bin 882 olarak belirledi.

Adana'da Kaç Kişi Sandık Başına Gidecek Belli Oldu....

Asal Araştırma, Adana Büyükşehir Anketinde Karalar-Kocaispir "ATBAŞI "

Davranış Bilimleri Uzm. Korkut Daban "Ramazan ayında oruç tutan çocuklar mutlaka ödüllendirilmeli"

AREA Araştırma'nın Adana Büyükşehir Belediyesi anket sonucu..... Fark Açılıyor....

Adana Valisi Yavuz Selim Köşger “Şehitlerimiz, vatan sevgisinin en yüce örneğini sergileyerek bizlere ölümsüz bir miras bıraktılar.

Gazeteci Rifat Söylemez Yöneylemin Son Açıkladığı Ankette Zeydan Karalar'ın Neden Fark Attığını Belgesi İle Açıkladı.. "Belediyeden her ay BİR MİLYON lira "

CHP Genel Başkanı Özgür Özel " Cumhur İttifakı karşısında Seyhan’da Seyhan ittifakıyla, Adana’da Adana ittifakıyla, Türkiye’de Türkiye ittifakıylaSeçime Giriyoruz.

Burhanettin Bulut "Adana Şakirpaşa Havalimanı’nı sizlere kapattırmayacağız"


Schengen Vize Yenileme Ücretlerine Zam...

Adana Kebabı "En güçlü Antioksidan Glutatyondur "

Yüreğir Belediyesinde Atamalar Geri Çekildi İşte Yeni Atamalar .

Emrah Kozay'a Çukurova Belediyesi Meclisinden Verilen Yetki Ulusal Basında...

2024 Adana Mini Dünya Kupası Futbol Turnuvası Sona Erdi.......Kazanan Batı Afrika...

21.05.2024 ANKARA AT YARIŞI TAHMİNİ

Adana ESOB Başkanı Niyazi Göger " Adana’nın da Esnaf Kredilerine Uygulanan Faiz Güncellemesinden Muaf Tutulmasını İstedi. "