Zeydan Karalar" Biz yatırımcıya destek mi olacağız, köstek mi olacağız"

Adana Büyükşehir Belediyesi Haziran ayı meclisi toplantılarının ikinci oturumu Başkan Zeydan Karalar başkanlığında gerçekleştirildi.

GÜNDEM 12.06.2024 08:37:00 0
Zeydan Karalar

Gündem dışı konuşmaların ardından mecliste ön plana çıkan Döşeme Mahallesi’nde gerçekleştirilmek istenen imar planı tadilatı maddesine geçildi. Madde AK Parti grubunun çekimse kalmasına karşın oy çokluğuyla kabul edildi.

Başkan Karalar, maddede “Çekimser” kalan AK Parti grubunun gerekçesini sormasının ardından konu hakkında açıklama yaptı.

Alış-Verişlerde Son Kullanma Tarihine Dikkat!

Adana Büyükşehir Belediye MeclisiAdana Büyükşehir Belediye Meclisi

KARALAR "YATIRIMCIYA DESTEK Mİ, KÖSTEK Mİ OLACAĞIZ"

Başkan Karalar “Bu talep özel hastanenin, Bin 500 metre büyüme isteği var. Yasal olarak oradaki yeşil alanı kaydırarak düzenleme yaptık. O hastane büyürse  Adana sağlık turizminden de daha çok faydalanabilecek. Çok sayıda  özel hastane ve göz hastanesi var. Biz yatırımcıya destek mi olacağız, köstek mi olacağız?” dedi.

"SASA YATIRIMINI BÜYÜTÜYOR, ADANA KAZANACAK"

Başkan Karalar yatırımcıya destek olmak istediklerini ifade ederek şöyle konuştu:

“Hastaneler,  Adana'da sağlık turizmine çok ciddi şekilde etkileyen yerler. Onları destekleyerek sağlık turizminden pay almamız gerekiyor.  Mesela SASA. Oradan geçen yolu iptal ettik ve yeşil alanı başka yere taşıdık. Niye taşıdık? Yaklaşık iki üç milyar dolarlık bir yatırım yapıyorlar. Dört bin tane, beş bin tane bizim kardeşimiz orada çalışacak. Kötü mü yaptık yani? Adana’nın ithalatı Ayda 500-600 milyon dolar artacak. Ülkemiz kazanacak, Belediyemizin de 20 milyon lira gibi geliri artacak. Biz tüm yatırımcılara destek olacağız. Hatırlayın bir dönem yatırımcıyı  Adana’dan kaçırıyoruz diye konuşuluyordu.”

Daha sonra diğer gündem maddeleri oy birliğiyle kararlara bağlandı.

Kaynak: 5ocakgazetesi.com 

EDİTÖR: Murat BERHUN

Arızalı Cihaz kullanıldı, Yasmin hayatını kaybetti İddası..

Murat Sancak Adanademirspor'u Devrediyor.İste Açıklama...

MHP Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı "İlaçlama hem etkisiz hem yetersiz" Sivrisinek Sorunu Azalmadı Arttı "

MHP Grup Başkanvekili Cemal Demirdağ"“Bizi yayladan arıyorlar: sinek. Köyden arıyorlar: sinek. İlçeden arıyorlar: sinek "

Adana'da Vatandaş "Burası tapulu arazim, sokak değil "Dedi..Yolu Kapattı...

Zeydan Karalar Savcılık İfadesinde "İtirafçı Cezaevi koşullarından dolayı sağlıklı bir ifade vermediğini düşünüyorum”

Çukurova'ki Yangına Sebep Oldukları Gerekçesiyle 5 Tutuklama...

TÜİK: Mayısta 130 bin 25 konut satışı gerçekleşti

Emeklilerin Yaşayabileceği En Uygun 10 Şehir ... Adana'da Var.

'Eşim İntihar Etti' Diyen Koca'ya Ağırlaştırılmış Müebbet Hapsi İstemi.


Ismet Ramazan Selçuk yazdı "2009 Seçimlerinde Boztaş'ın oyları çalındı mı?

22 Yaşındaki Genç Traktör'ün Altında Kalarak Hayatını Kaybetti.

Yaşlı Kadın Marketen'den Ekmek ve Simit Dolu Poşeti Çaldı .

Adana'da Kendini Polis Diye Tanıtıp Vatandaşı Dolandırdılar.

İşyerin'de İki Kişinin Cansız Bedeni Bulundu.

Adana’da Ücretsiz Halk Oyunları Kurs Kayıtları Başlıyor

Anne Dehşeti..Beş Yaşında'ki Oğlunu Bıçaklayarak Öldürdü..