Adana'nın Şahini....Şahin Davut Budak

Adana'nın Şahini....Şahin Davut Budak


Bari saatler geçseydi!

Bari saatler geçseydi!


Bari saatler geçseydi!
Daha dün yazdım be kardeşim 24 saat geçmedi. Suriyeliler tam gidecek gibi oldu Türk-Kürt çatışması başladı. Suriye'de ticaret yapan Türkler tekme tokatla gönderildi milyonlarca Suriyeli ne zaman gider diye sordum. Ulan bari saatler geçseydi de öyle bir olay olsaydı. Adana Manşet resmi instagram sayfasında gördüm. Mersin'de bir plajda Suriyeliler tırmıkla bizimkilere saldırıyor. Suriyelileri savunan vatandaşlarımıza, küçücük çocuğu taciz ediyorlar dedik "E Türkler'de yapıyor" dediler. Suriyeliler kavga çıkartıyor dedik "E Türklerde kavga çıkartıyor" dediler. Ya kardeşim, kızlarımıza bakıyorlar dedik "E Türklerde bakıyor" dediler. Olayın büyüklüğünün farkında değil misiniz? 6 Milyon sığınmacı ve onu sevmeyen 80 Milyon insan. Bugün Mersin Plajında kavga ederler yarın Ankara'nın ortasında. Madem bu kadar Suriyeliyi "Din kardeşimiz" adı altında seviyorsunuz alın kardeşlerinizi Suriye'ye taşının. Bu vatan, vatanını satan mültecilerle yaşamamız için kazanılmadı.
Adana'nın Şahini
Şahin Davut Budak

24.10.2026 ANKARA ALTILI GANYAN TAHMİNİ

24.10.2026 ANKARA ALTILI GANYAN TAHMİNİ

ANKARA ALTILI GANYAN TAHMİNİ Bülent Çabuk

Adana’da Acı Olay: Bir Kişi Evinin Terasında Ölü Bulundu

Adana’nın Ceyhan ilçesinde İhsan Ç., İstasyon Caddesi üzerinde bulunan evinin terasında asılı halde bulundu.

Adana’da 15 yaşındaki çocuğu başından vuran 17 yaşındaki tetikçi tutuklandı

Adana’da iş yerinde başından vurulan 15 yaşındaki Nurmuhammed Musaoğlu’nun, ağabeyinin borcu nedeniyle hedef alındığı belirlendi.

Adana’da Dolmuşta "Gürültülü Konuşma" Kavgası: Şoför ile Yolcu Birbirine Girdi

Adana’nın Seyhan ilçesinde toplu taşıma araçlarında yaşanan gerginliklere bir yenisi eklendi.

Çukurova Belediyesine usulsüzlük soruşturmasında 34 şüpheli tutuklandı

Çukurova Belediye Başkanı Emrah Kozay ve eski Belediye Başkanı Soner Çetin'in de bulunduğu 34 kişi tutuklandı.

Çukurova Belediyesi Yeni ve Eski Başkanı Tutuklandı..

Çukurova Belediyesi Başkanı EMRAH KOZAY VE Çukurova Eski Belediye Başkanı SONER ÇETİN TUTUKLANDI

Adana’da piknikte kadını vuran şüpheli tutuklandı

Adana'nın Kozan ilçesinde piknik yapan kadını pompalı tüfekle öldüren şüpheli tutuklandı.

Sipariş bebek soruşturması. 8 kişi tutuklandı

Sipariş bebek çetesine yönelik soruşturmada gözaltına alınan 44 şüpheliden 8'i tutuklandı.

23.10.2026 İSTANBUL ALTILI GANYAN TAHMİNİ

İSTANBUL ALTILI GANYAN TAHMİNİ Bülent Çabuk

23.10.2026 BURSA ALTILI GANYAN TAHMİNİ

BURSA ALTILI GANYAN TAHMİNİ Bülent Çabuk

Adana'da mandalina dalında 3 liraya düştü

Türkiye'nin mandalina ihtiyacının önemli bir bölümünü karşılayan Adana'da, hasat devam ediyor.

Adana'da Arkadaşlık isteğini reddettiği kişi tarafından öldürülen Sevda toprağa verildi

Adana’nın Kozan ilçesinde ailesiyle piknik yaparken tüfekle vurularak öldürülen 22 yaşındaki Sevda Dinler, gözyaşları arasında toprağa verildi.

Çukurova Belediyesi Soruşturmasında Emrah Kozay ve Soner Çetin Adliyeye Sevk Edildi

Adana'da Çukurova Belediyesi'ne yönelik soruşturma kapsamında gözaltına alınan mevcut Başkan Emrah Kozay ve eski Başkan Soner Çetin'in de aralarında bulunduğu şüpheliler adliyeye sevk edildi.

Adana’da Kalkınma Hamlesi: 312 Projeyle Yeni Dönem Başlıyor

Adana Valiliği tarafından kentteki bir otelde düzenlenen tanıtım toplantısına Adana Valisi Mustafa Yavuz, oda başkanları, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve protokol üyeleri katıldı.

Adana'da 15 yaşındaki çocuğu başından vuran şüpheli yakalandı

Adana’nın Seyhan ilçesinde ailesine ait iş yerinde kasada oturan 15 yaşındaki Nurmuhammed Musaoğlu’nu tabancayla başından vurarak ağır yaralayan 17 yaşındaki şüpheli A.E. yakalandı.