Adana'nın Şahini....Şahin Davut Budak


Yapısıyla birlikte Türk Futbolu için taziye mesajı!...

Birbirimizi yerken ülke futbolunu kaybettik. Türk futbolu ölmüştür. Başımız sağolsun.


Yapısıyla birlikte Türk Futbolu için taziye mesajı!

Türkiye’de futbol namına bir şey kalmadı. İzlediğiniz oyunun adı futbol değil. Futbol İngiltere Ligidir. Fransa’dır, Hollanda’dır. Bizde futbol oynanmıyor, oynatılıyor. Federasyon başkanı seçiyoruz. Üzerinden 2 ay geçmeden istifasını istiyoruz. İşin komik tarafı istifa isteyenlerde başkanı destekleyenler.

Başlık umarım dikkatinizi çekmiştir. Ligde yapı var evet. Herkesin bahsettiği yapıya çok ufak bir örnek versem yeterli. Hepimiz net bir şekilde anlayabiliriz. Dün Galatasaray camiası ve TFF Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu arasında bir gerginlik yaşandı. Galatasaray camiası, Hacıosmanoğlu’nu istifaya davet etti. Üstelik Dursun Özbek ve Hacıosmanoğlu arasında da tehditler uçuştu. Peki bugün ne oldu? Trabzonspor - Kasımpaşa müsabakasında Trabzonspor çok komik bir penaltı kazandı. Hatta komik kelimesinden de öte bir penaltı. Peki neden kazandı? Bugün neden Trabzonspor kollanmış gibi bir imaj verildi? Çok uzaklara gitmenize gerek yok. Maçın hakemi Galatasaray taraftarının yakından tanıdığı hatta Galatasaray forması ile fotoğrafı olan Zorbay Küçük. Neden Trabzonspor’a bu kadar kolay penaltı çaldı? Galatasaray camiasının eline koz verip Hacıosmanoğlu Trabzonspor’unu koruyor dedirtmek için mi? Ben demedim soruyorum sadece.

İnanılmaz çirkin bir anlayışa sahip olmaya başladık. Futbol için adam harcayacak hale geldik. Bundan 10 sene önce avrupa fikstüründe Türk takımları gelmesin diye titreyen ülkeler, şimdi Türk takımları gelsinde averaj kasalım diyorlar. Birbirimizi yerken ülke futbolunu kaybettik. Türk futbolu ölmüştür. Başımız sağolsun.

Adananın Şahini
Şahin Davut Budak

22.05.2025 ANKARA AT YARIŞI TAHMİNİ

ANKARA ALTILI GANYAN TAHMİNİ

Melih Baki: “Ceyhan Nehri'nin Yönü Depremle Değişti”

Jeofizik Yüksek Mühendisi Melih Baki, “, Ceyhan Nehri eskiden İskenderun Körfezi'ne dökülürken, bir deprem sonrası yatağını değiştirerek Adana’ya yöneldi” dedi.

Üvey Annesini Öldürmüştü "Müebbet Hapis Cezası Verildi "

Adana'da miras yüzünden üvey annesini öldürüp, babasını da öldürmeye teşebbüs ettiği iddia edilen İsmail Babat ile kendisine yardımcı olduğu öne sürülen amcası ve kuzeninin yargılamasında karar çıktı.

Makas Atıp Zincir'leme Kazaya Neden Olan Sürücü Ehliyetsiz Çıktı...

Ehliyetsiz olduğu belirlenen sürücüye 27 bin 944 TL para cezası kesildi

Adana Kozan Yolunda Trafik Kazası.4 Yaralı

Adana'nın İmamoğlu ilçesinde sabah 07.45 saatlerinde meydana gelen trafik kazasında 4 kişi yaralandı.

Seyhan Belediyesinde "Temizlikte ‘Organize Sabotaj Çetesi’ İddası...

Bir süreden beri Seyhan’daki temizlik hizmetlerine ilişkin eleştiriler kamuoyu ve medyada yoğun bir şekilde gözleniyor.

Mezarlık Hırsız'larını Polis Uyarı Ateşi ile Yakaladı...

ADANA'da kabir ziyareti bahanesiyle mezarlığa giden Mustafa T. (28), 2 günde 2 ayrı otomobilden 3 cep telefonu ile 400 lira çaldı. Polis ekipleri, yeniden hırsızlık için mezarlığa gelen şüpheliyi takibe alıp, tabancayla havaya uya

Orc Araştırma... Adana Seçim Anketini Paylaştı...

ORC Araştırma, Mayıs ayının ikinci haftasında Türkiye’nin 35 ilinde yaptığı seçim anketinin sonuçlarını da paylaştı

Eski Kocasını Silahla Ayağından Vurdu...

Adana'nın Ceyhan ilçesinde Sezen S., sokakta tartıştığı eski kocası Emirhan N.'yi tabancayla ayağından vurarak yaraladı. Olay anı, bir iş yerinin güvenlik kamerasına anbean yansıdı.

21.05.2025 İSTANBUL AT YARIŞI TAHMİNİ

İSTANBUL ALTILI GANYAN TAHMİNİ

Adana'da 4 gündür Haber Alınamayan Genç Kız'dan Haber Yok.

Adana'da evden çıktıktan sonra kendisinden bir daha haber alınamayan 16 yaşındaki Nisa Su Bakan her yerde aranıyor.

Adana Demirspor’un Genç Oyuncuları'na Körfez Talip.

Kocaelispor’da, dost kulüp Adana Demirspor’un genç yıldızları, Yusuf Barasi ve Maestro gündemine girdi.

Adana Valiliğinden Asayiş Değerlendirmesi " 5 Organize Suç Çetesi Çökertildi "

Yavuz Selim Köşger, İl Güvenlik, Asayiş Değerlendirme ve Koordinasyon Toplantısı’nın ardından yaptığı açıklamada, “İşlenen suçlar hiçbir şekilde cezasız kalmıyor.

Kamyonet'le Şaka Yapım Derken Arkadaşının Ayağını Kırdı.

ADANA'da yol kenarında cep telefonuyla görüşme yapan Uğur Akçakoca, arkadaşının şaka yapmak amacıyla üzerine sürdüğü kamyonetin çarpmasıyla yaralandı.

6 Sayfalık İntihar Notu Yazıp İntihar Etmişti "Delirmek üzereyim "

Engin Yüce’nin (31) 6 sayfalık intihar mektubunda, “Annem ve kardeşim benim üzerime oynuyor. Annem bana komplo kurdu. Delirmek üzereyim. Annemi de kendimi de öldürebilirim” yazdığı ortaya çıktı.